Я живу Я живу… Я так довго живу… Все пізнала: кохання і втрати, Лише в Храмі зупинюсь на мить, Й буду далі життям прошкувати. Все пізнала- в душі воздала, Лише словом - пречистим і гожим! Знаю лиш, що бур’яном в житті не була, Вірю в те, що дитятко я Боже.
Пані Лідія, це не критика, це дружня порада.Ми всі тут учимось один у одного, повірте - допомогає. По-іншому починаєш дивитись на свою творчість. Радий буду, якщо мої поради стануть у пригоді, і вибачте ,якщо вони принесли Вам прикрість. Творіть, успіхів Вам!
Олесь, я щиро вдячна Всім за відгуки і, повірте, я не ставлю собі за мету бути великим поетом. Мій вірш пишеться без чернетки і я потім не виправляю жодної коми, чи інших огріхів - вони такі, і такими лишаться. Моя робота - далеко не поетична - я лікую хворих людей. Але якщо ви мені будете підказувати - я буду вдячна, і буду бачити в вас щиру людину.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")