Ненька з неї хоч погана
Та зате співачка знана.
Вік ваш гарно порахує -
Радується всяк, хто чує.
Як буде вона кувати –
Щоб при собі гроші мати!
Ось така хвостом вертуля
Називається … . (ялузоз)
Загадка №2
З гороб’ячої породи
Він такі трелі виводить
Та такі колінця гне –
Той хто чує не засне!
Проживає він в гаях.
Називається цей птах,
(Звечора співа й раненько)
Всім відомий … (окйеволос)
12.04.2011р. Пилип Тихий
Х8/16
Загадка №3
Живе на світі славний птах
Давно оспіваний в піснях.
Його ім’я мав мореплавець
Усім відомий португалець.
Як символ ніжності і ласки
Ввійшов цей птах у вірші й казки.
Колись в картину Пікассо,
Як символ миру він ввійшов.
Живуть птахи біля оселі.
Довірливі вони й веселі.
Міське малятко птахів знає -
Зерном і хлібом пригощає.
Бувають гончі і поштові,
Бувають різнокольорові,
Хоч в назві тій, що птахи мають,
Один лиш колір зображають.
(булоГ)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")