Нова балада
Нова балада
Стоїть на узліссі високий дубище -
Розкинув крислате гілля.
А там, у верхів’ї його, вітер свище -
Сюди він прилинув здаля.
Колись під цим дубом стрічалися двоє -
Любилися, як голуби!
Тепер та дівчина зосталась одною
І часто приходить сюди.
«Ой вітре – вітрище, ти всюди буваєш,
Немає тобі таїни!
Скажи де мій милий, якщо ти це знаєш,
Чи скоро зустрінемось ми»?..
- Твій милий, на разі, у «Секторі Правім»
За гідність і волю стоїть.
Життя і здоров’я за рідну державу
Віддати готовий щомить.
Бо гідність і воля своєї країни -
То є найдорожче для нас.
Вернуться додому сини України,
Як тільки-но звільнять Донбас!
Стоїть на узліссі дубище кремезний,
Як духу і мужності стяг!
Стоять добровольці – сини незалежні,
За наш український Донбас!
02.12.2015р. Пилип Тихий
Додав: Pylyp (12.12.2015)
| Автор: © pylyp
Розміщено на сторінці : Кухровський Петро
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1780 чол.
у Вас # закладок
Ключові (? ): пісня , донбас , Балада
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.