"Що вкраїнцем не можна буть трохи?.." -Зламала таку потужну совкову махину! Вони не рахували на те, що якась дівчина покаже усім плебеям свої маленькі зубки. А зараз, Надію вже київська олігархична влада боїться, їм краще щоб вона сиділа за гратами, але не померла, бо це вже дурню буде зрозуміло що зрада. Останні події, зовсім поміняли відносини до нашого «харанта»,у нього тільки офшорі у голові, і це наша донька дуже зрозуміє, тому і пішла на це сухе голодування, тобто на смерть… Дякую, Борисе! Ти справжній ПАТРІОТ нашої КРАЇНИ! Слава Надії, слава Ісусу, смерть ворогам!
Прийми мою найщирішу подяку, Юра, за такі гарні слова! Згоден з тобою, що Надія цим владним мордякам небажана в Україні. Але мордяки час від часу з України змушені тікати, так що далі таки буде! Смерть ворогам України та слава її героям!
Всі пам'ятаємо, яка хвиля піднялася тоді навколо Надії Савченко. І ось вона на волі. Тепер не зовсім зрозуміла її поведінка. Особливо зараз, коли продовжується війна, думаю, що її дії тільки шкодять країні. А вірш гарний. Хай нам усім щастить! Все буде добре!
Будемо сподіватися на краще, Надя! Що ж до пані Савченко, то про неї вичерпно вірно сказав, дуже шанований мною, Анатолій Гриценко: "Надія Савченко - воїн, але ніяк не політик!" Плюс треба додати ще й про її ЯВНУ психічну ваду... У все ще совітському суспільстві, котрим є нинішня Україна, більшість людей потребують БАТЬКА чи МАТКУ, на котрих вони б могли цілком покластися. Це ПАТЕРНАЛІЗМ, властивий для тоталітарних та посттоталітарних суспільств. Надія Савченко здалася багатьом отакою МАТКОЮ, котра виведе українців до чогось кращого, ніж є зараз - це САМООБМАН! Допоки мільйони ладні брати кило гречки чи 400 гривень за вкидання виборчого бюлетеня, чекати якихось докорінних змін в Україні наївно.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")