Я вистою.
Тримавсь ти мужньо, без ганьби
Навіки кіборгом остався,
Проклятий був ти без вини,
Хоч катували, ти не здався.
Рідня твоя,повір,козаче,
Молитву шле тобі в цю мить
О ні, Олеже,ні- не плаче,
Бо ти навчив її так жить.
Та як це так,земля палала
За що ж ви ,українськії сини?
На грудях рана засихала,
Несете хрест свій без вини.
Нас так багато на Вкраїні
Ти сам терпів,та ти не впав
Усе зосталося в руїні,
Бетон від граду весь тріщав.
Тримайся,брате,не впади
Борониш нас ти від навали
Тебе бояться вороги,
Хоч так нещадно катували.
Олеже,чуєш? Ми з тобою
Ти все сказав, ще вчора,брате,
Хай світить сонце над тобою
Тобі вклоняємось,комбате.!
Полковнику Олегу Кузьміних
присв’ячується,командиру десантного
батальйону,81-ї бригади.
Додав: 0997030561 (19.04.2016)
| Автор: © Володимир Олійник
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.