* * *
На зворотнім шляху до медалей
Намічається колорит.
Це рагулі сумних регалей
Розбивають епохи ритм.
І якщо хтось почепить орден
Сам собі за чужі гріхи,
То вселенських очей бозодні
Затулятимуть всі шляхи.
І в смертельній печаті стигми,
Що відзначила кулі путь,
Може, ти ще спитати встигнеш,
Чи героя в тобі знайдуть...
|