Привіт від Сотні
По справам був в столиці я сьогодні. Упоравсь швидко. Електричка – в сім. Щоб вбити час, я вирішив до «Сотні» піти у гості, і вклонитись їм… Та, чесно кажучи, не їздив би я краще… Бо лиш у очі їхні зазирнув, то зрозумів, мене питають – нащо у двадцять літ лягали ми в труну?! За те, щоб ті, які нас катували, могли жиріти в Раді дотепер? Чому на волі всі регіонали? Чому існує кляте «денеер»?! Забракло пороху?! Чи, може, хата з краю у вас, невдах, стоїть і до сих пір?!.. Потупив очі, і кажу: - Не знаю… Напевно, боїмося «руський мір»… Напевно, не бійці ми – «дипломати»… У Мінську мир підписано немов… МабУть, безпечніше туфлю поцілувати, чим за свободу проливати кров…. У нас же сім’ї, справи, та робота… І воювати ми іще слабкі…. Піду, напевно, я… Бо майже шоста… Та й душу рве від сліз, і матюків… - Згадай про нас, як будеш наодинці прислужувати клятим москалям… Та передай привіт всім українцям! Бог їм суддя! – Спасибі… Передам…
Додав: violonchelist (07.05.2016)
| Автор: © Ігор Цирульніков
Ключові (? ): євромайдан , небесна сотня
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.