Даремно стараєтесь, бо люди не люблять коли їх повчають. Зараз навіть у школі першачків стараються не почати, а розробили програму у вигляді гри(може, буде більше толку).
Над правильним навчанням я весь час думаю , в школі ... в бурсі ... Я думаю вчителям не треба повчати , навчати , а добрий вчитель - направляє учнів на правильну дорогу , і все його педагогічне мистецтво повинно стояти на тому щоб старатися провадити своїх підопічних ( учнів ) , а не часто рабів , як буває у поганих вчителів , на правильний шлях , підказувати , направляти !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")