"Послухать музику природи, Щоб відтворить її для Вас." Під парасолькою в негоду Подумав майстер-Контрабас. Змішалися тони палітри, Маестро мокне під дощем, На біс заграли краплі з вітром, Природи соло - в серці щем.
Ніби посеред ночі в тиші кімнати "На біс заграли краплі з вітром..." . Ой, як милозвучно звучить ваша мініатюра, Тамаро! А все тому, що вона жива. І кольорами, і звуками...
То вірш є доповненням, бо чиєсь фото (не знаю автора) народилося раніше.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")