Я без тебе лише половинка, Я твоя, я кохана, я - жінка. Бо з тобою я квітну зимою, Бо з тобою, немов за стіною, Бо з тобою і тільки з тобою Прокидаюся вранці другою: Щасливішою і милішою... Поцілунки повсюди розвішаю, Де не ступиш – там мій поцілунок, Він п»янкий і цілючий, мов трунок. Я ж без тебе лише половинка, Я твоя, я кохана, я - жінка. Нашу постіль застелю квітами, Як у небі зірки жеврітимуть, Заплету у вінок наші ласки, Із любові, кохання і казки. Я ж без тебе лише половинка, Я твоя, я кохана, я - жінка.
|