| virchi
♂
| Date: Нд, 11/03/07, 14:17 | Message # 1 |
|
| Головна сторінка творів автора Нові вірші на інтерактивному додатку Тичко Олексій Миколайович народився 6 липня 1961 року на Черкащині в місті Городище. Зараз він там проживає. Працює в галузі зв'язку. Літературою цікавиться з дитинства. Лиш у зрілому віці почав писати вірші. А Вам? Пишіть!
"Анумо знову віршувать!" ------------------------------ І день іде, і ніч іде. І, голову схопивши в руки, Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
Post edited by virchi - Нд, 11/03/07, 14:19 |
| |
| |
| virchi
♂
| Date: Нд, 11/03/07, 14:18 | Message # 2 |
|
| Мені найбільше сподобались (з останніх надходжень) ось ці твори: ЗАЖУРЕНА САДИБА Сільська околиця, зажурена садиба, покинув рід свою хатину ще один. Зелене листя із гілками ніби глиба, вагою давить на похилий уже тин. Я бурянами через сад піду до неї, до сірих стін і до погнивших старих рам. І скрипнуть в голос як заплачуть вхідні двері, порушив спокій і розвіяв сонний стан. Так защеміло щось у грудях як ніколи, мені знайомий такий рідний і не злий, цей запах яблук, запах сіна із діброви, ще на порозі зустрічає запашний. І жовті фото на стіні як галерея, це між минулим і сьогоднішнім місток. Їх ще живими пам’ятає ця оселя, тепер вони всі чорно – білі у рядок. Я розбудив оцю обитель ненароком, аж зарипіли всі із дерева поли. Її покину потихеньку тихим кроком, хай засинає одинока - назавжди. 27.08.06 ВИСОКІ ХРЕСТИ По всій Україні, а може і далі, на в”їздах у села високі хрести. Стоять одиноко на варті печалі, і розміром схожі бо кровні брати. Хрести дерев:яні, скорботі їх вірю, по них ще стікає живиця сльоза. Це сльози по бранцях снігів і Сибіру, кому не поставила знак Колима. Рахуй на мільйони, від рук що померли, а в душах карбує навіщо, дарма. Бетон обелісків, граніт що для стелли не вмістить всіх прізвищ і їх імена. 21.09.2006
"Анумо знову віршувать!" ------------------------------ І день іде, і ніч іде. І, голову схопивши в руки, Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
| |
| |
| Sveto4ka
♀
| Date: Пн, 28/05/07, 11:53 | Message # 3 |
|
| Просто прекрасно. Мені цікаво Ви часто використовуєте образ жінки для інших предметів у своїх віршах?
НІЧОГО НЕ ВИНИКАЄ З НІЧОГО І НЕ ЗНИКАЄ БЕЗСЛІДНО
|
| |
| |
| Life-Proza
♂
| Date: Вт, 29/01/08, 20:29 | Message # 4 |
|
| НІЧОГО НЕ ВИНИКАЄ З НІЧОГО І НЕ ЗНИКАЄ БЕЗСЛІДНО-------------------------------це дуже задумчеві слова
Proza efekt
|
| |
| |
| tvnnik
♂
| Date: Ср, 12/08/09, 05:43 | Message # 5 |
|
| мне интересно получишъ писъмо из сайта
|
| |
| |