|
АПТЕКА ВІД ДЕПРЕСІЇ
| |
Аня_Рам
♀
| Date: Пт, 10.07.2009, 13:43 | Message # 31 |
| Я ненужна никому, Даже, больше себе, чем кому-то, Даже Бог закрывает ладонью устало глаза. И плывут облака так приятно, уютно И колеблется адски немая душа. Против ветра идти нету силы, Против кармы идти, нет плеча Как же это не просто быть холодной и смелой Как же странно и сложно женщиной быть.
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Пт, 10.07.2009, 14:10 | Message # 32 |
| Ти чого? Ти нам потрібна!!!! Не думай так.
Більше враження для чоловіка це вираз обличчя, який надягає на себе жінка, а не сукня, що натягнена на її тіло.
|
|
|
|
guska
♀
| Date: Пт, 10.07.2009, 21:13 | Message # 33 |
| Quote (Аня_Рам) Я ненужна никому, Даже, больше себе, чем кому-то, Даже Бог закрывает ладонью устало глаза. Так сміливо заявлять такі речі - це неправильно. Просто вам Аня і Mira зараз погано, а людина у екстремальній ситуації не завжди мислить адекватно до цієї ситуації. Дівчатка мої, повірте, що справді є на цілому світі ті, хто вас обох любить. Я напевно це знаю. Ви скиньте зі свого серця цю думку, бо вона веде тільки у глухий кут. Із нього важко бачити людей, що приязно до тебе усміхаються і, можливо не можуть наважитись підійти до вас і заговорити, бо бояться відмови, або насмішок. Є різні ситуації у житті, і я справді не психотерапевт, тож не берусь за ту роботу у якій я не є спеціалістом. Повірте на слово тій, яка не перший день ходить по землі і бачила різних людей, бо справді так є: ВАС ЛЮБЛЯТЬ ВІДКРИЙТЕ ОЧІ І ДИВІТЬСЯ УВАЖНО!!! А більш детально розповім у Skype моє ім'я LDL і живу я на Україні. Телефонуйте - розповім. Мама-guska
semper tiro
|
|
|
|
guska
♀
| Date: Пт, 10.07.2009, 21:46 | Message # 34 |
| Вітаю! Це початок правильного шляху.
semper tiro
|
|
|
|
COCODE
♂
| Date: Сб, 11.07.2009, 13:54 | Message # 35 |
| Способів від депресії є багато. Один з них це прийняти холодний душ. Якщо не допомогло, то прийміть ще раз. Якщо і вдруге не допомогло, то станьте в холодний душ утретє. Довгенько постійте. Повірте, коли вийдете з душу, Вам буде не до депресії. Є ще один дієвий спосіб, але він небезпечний. Потрібно велике водоймище( я використовував море) Заходите в воду і пливете до тих пір, поки вистарчить сил. А потім вертайтесь назад. Повірте, життя переоцінюєш по деталях. А думка, що ти останній безголовий дурак ще не залишить дуже багато днів. І коли допливеш до берега, то ніяка депресія тебі не страшна, а з тої що була починаєш сміятися.
шукаю те чого нема
|
|
|
|
|
COCODE
♂
| Date: Нд, 12.07.2009, 00:52 | Message # 37 |
| В цьому якраз і суть. ЖИТИ........коли починаєш розуміти що може наступити кінець, дуже хочеться ЖИТИ. Екстремально звичайно, до біди маленький крок. А відчуття того що хочеш ЖИТИ переповнює . Про депресію нема чого й говорити. Її просто забувають. Та все таки краще холодний душ. Так щоб до кісток. Зігрітися хочеш. Про тепло мрієш. А значить вернулося бажання щось зробити (зігрітися )
шукаю те чого нема
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Нд, 12.07.2009, 09:09 | Message # 38 |
| Хм... чудненько Ви сказали. А якщо стоїш під холодним душем і зігрітися не хочеш?
Більше враження для чоловіка це вираз обличчя, який надягає на себе жінка, а не сукня, що натягнена на її тіло.
|
|
|
|
COCODE
♂
| Date: Нд, 12.07.2009, 16:36 | Message # 39 |
| Міро, в холодному крані тече тепла вода. Повір, що зігрітися захочеш. Постій просто довше, тоді побачиш результат.
шукаю те чого нема
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Нд, 12.07.2009, 16:38 | Message # 40 |
| а стояти 2 години і 15 хвилин і не захотіти зігрітися. Це щось значить?
|
|
|
|
COCODE
♂
| Date: Нд, 12.07.2009, 16:58 | Message # 41 |
| Звичайно значить. Забули включити холодну воду
шукаю те чого нема
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Ср, 15.07.2009, 19:24 | Message # 42 |
| Ні, не забули. це точно. можливо, Ти й інколи забуваєш включати. а я точно ні. Додано (15.07.2009, 19:24) --------------------------------------------- У мене це не депресія. це реакція на життя. і все. Так гірко на душі. А в горлі камінь. Клубок образи тихо спить. Та серце ниє. Серце давить. Та годі, годі вже давить! Я заспокійливе п'ю знову й знову. Затихла спрага. Біль вже спить. І поведу тоді розмову. Та з ким? Усе мовчить. Важко бути одною. Важко розуміти, що навкруги всі твої найкращі друзі відвернулись. Важко розуміти, що твої вірші "бред". Важко відчувати ненависть і байдужість. Оце важко. Там говорили, що стає стидно, коли бачиш знедолених людей і вони бються. Вони сміються. Але їх люблять. Ви кажете, що я слабка. Чому я нию, плачу? Чому горю з рядка Слів критика, неначе Ви кинули мені ножа, Попали прямо в серце? Я вигоріла, я суха, І попіл лиш несеться. О критику, ти не чекай Від мене золотих поем. Ти в мене віриш, але знай Я віддала тотем Надії у чужі уста… Ви кажете, що я слабка. Ви кажете, що я пуста, Та я горю з рядка! А боляче від чужих слів, Гостріших від ножа. Ти посміятись захотів, Бо я тобі чужа. І що? Тепер питаєш? Депресія? – та ні. Ти насміявся. Шукаєш. Тепер мене вві сні. Ну що? Скажу тобі одне: Я не краду рядки. А час іде, і все мине. Пізнаєте, і ви слабкі.
|
|
|
|
COCODE
♂
| Date: Пт, 17.07.2009, 19:22 | Message # 43 |
| Мабуть я невдало пожартував. Якщо викликав таку хвилю майже образ. Вибач Міро. Ми всі слабкі...............
шукаю те чого нема
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Пт, 17.07.2009, 19:30 | Message # 44 |
| Quote (COCODE) Ми всі слабкі - да. Ви всі слабкі. А мені і не можна побути слабкою хоч трішки?. Знаєш, у мене є одна з улюблених фраз: той, хто не розуміє вашого мовчання, не розуміє ваших слів. Можна інколи побути слабкою, але ж люди цього не зрозуміють. Зразу приписують депресію. Я ж не бю посуд, не закриваюся в кімнаті і не виганяю всіх. Я просто хоч раз розслабилась. Вас - людей - не зрозуміти.
|
|
|
|
COCODE
♂
| Date: Сб, 18.07.2009, 09:52 | Message # 45 |
| Quote (Mira) да. Ви всі слабкі. А мені і не можна побути слабкою хоч трішки?. Знаєш, у мене є одна з улюблених фраз: той, хто не розуміє вашого мовчання, не розуміє ваших слів. Можна інколи побути слабкою, але ж люди цього не зрозуміють. Зразу приписують депресію. Я ж не бю посуд, не закриваюся в кімнаті і не виганяю всіх. Я просто хоч раз розслабилась. Вас - людей - не зрозуміти. Міро, ти не розумієш нас, людей.......Жінка повинна бути слабкою, на те вона і жінка (вона в слабкому стані набагато сильніша за нас, мужчин ) А ти хочеш стати дорослою і сильною зразу. Мабуть тому в тебе і конфлікти в житті. І образа на багатьох. Ти не розумієш людей, люди тебе......А ти спробуй зрозуміти, може і тебе зрозуміють.
шукаю те чого нема
|
|
|
|
|
|
|