ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 29.03.2024, 08:11
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Поетична майстерня » АПТЕКА ВІД ДЕПРЕСІЇ (ПРОПОНУЮ ПОДІЛИТИСЬ ВЛАСНИМ ДОСВІДОМ ПОДОЛАННЯ ДЕПРЕСІЇ!!!)
АПТЕКА ВІД ДЕПРЕСІЇ
Аня_Рам    Date: Пт, 29.08.2008, 14:51 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
25
...В КОЖНОГО БУВАЮТЬ ВАЖКІ ХВИЛИНИ, ТА НЕ КОЖЕН ВМІЄ ПРАВИЛЬНО ЇХ ДОЛАТИ, ПРОПОНУЮ ПОДІЛИТИСЬ ВЛАСНИМ ДОСВІДОМ!!!
 


Abigel    Date: Пт, 29.08.2008, 15:11 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
32
Так, це буває в кожної людини, і навіть не одноразово, бо життя ж - непроста річ. Гадаю, що гарний спосіб подолати поганий настрій чи відчай - це здобути нові враження, зробити чи створити щось важливе, винайти собі мету і йти до неї! Тоді депресія відходить на другий план. Багато хто говорить, що важкі хвилини відходять разом із плином часу, але ж треба якось допомагати цьому[color=blue] процесу!

Post edited by Abigel - Пт, 29.08.2008, 15:12
 


flashadow    Date: Пт, 29.08.2008, 17:57 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
24
Що ж. Не знаю як на це відреагують дівчата, але мій основний і найбільш дієвий спосіб виходу з депресії - це мати біля себе дівчину, яка дає набагато більше вражень, ніж десь відірватись з друзями, активно віддихнути та ін. cool
Не знаю, що може бути краще недоспаних ночей, приємного спілкування, пристрасних поцілунків, цікавих пригод і навіть деколи екстріму - трішки заставити дівчину поревнувати до іншої, ну чи навпаки (звісно, якщо вона уміє володіти цією небезпечною зброєю, яка часто зводить хлопців з розуму tongue ) Всі мої проблеми з настроєм пов'язані з дівчатами і звісно більша частина приємного життя теж. Тільки для дівчини, якій довіряю, знімаю більшу частину свого захисту і завдяки цьому вловлюю усі відчуття набагато сильніше, що приводить до написання віршів. Вірші - це моя маленька, делікатна зброя. yes yes yes
Дуже відверто. Правда? Але такий вже я є. happy


тінь від яскравого спалаху
 


Аня_Рам    Date: Пт, 29.08.2008, 20:03 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
25
Особисто я намагаюсь депресію подолати методом спілкування, багато пишу! а також погоджуюсь з Марією, знаходжу нові враження, та емоції!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue
 


virchi    Date: Сб, 30.08.2008, 12:31 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Щеб пак flashadow! Дякую за відвертість!

А я просто не розумію, що це воно таке, депресія. Можливо це - "Депрессия, или болезненно пониженное настроение, может быть как самостоятельным заболеванием, так и проявлением многих других расстройств, как нервных, так и соматических. Пониженное настроение может быть и у совершенно здоровых людей".

Так від усіх цих недуг є ліки - це віра, молитва, богослужіння, добра справа, милосердя, любов до ближнього. А у нашому суспільстві ми шукаємо ліків від поганого настрою, коли іншим ми так "насолили".

Хоча є інше - тяжка хвороба, яка навіть віруючу людину може загнати у глухий кут. То тут - це не депресія. а прояв маловірства. Втрата коханої чи коханого? Є кілька варіянтів виходу з кризи - пачка ліків, порізані вени, підвіконня 6-го поверху, а може це промисл Божий, і ця людина Вам просто не потрібна у мабутньому?

Господь найкращий лікар. Ось як Він звертається до нас:
"Придите ко Мне все труждающиеся и обремененные, и Я успокою вас; возьмите иго Мое на себя и научитесь от Меня, ибо Я кроток и смирен сердцем, и найдете покой душам вашим; ибо иго Мое благо, и бремя Мое легко" Тлумачення - тут

Ось доволі цікава стаття: ОБОРОТНАЯ СТОРОНА РАДОСТИ

Ось початок: Святые отцы выделяют два вида печали – печаль ради Бога и печаль мирскую. Первая – это благотворное чувство сокрушения о содеянных грехах. Оно рождает стремление исправиться и, по мысли апостола Павла, «производит неизменное покаяние ко спасению». Вторая «производит смерть» (2 Кор 7: 10).

Печаль мира сего весьма ядовита. Она соткана из целой гаммы ощущений: от элегии грусти, окрашенной в поэтические тона, до апатии, тоски и невыносимых душевных терзаний. Мирская печаль – исчадие гнева, следствие глубокого внутреннего недовольства из-за неисполненных или вовсе неисполнимых притязаний. Это бесплодное сожаление о реально или мнимо упущенных возможностях. Как указывает апостол Иаков, «желаете – и не имеете» (Иак 4: 2). Отсюда – огорчение, нетерпеливость, неблагодарность, малодушие, маловерие, ропот на Бога.

Каковы поводы для мирской печали? Безденежье, нездоровье, конфликты, стрессы… Недаром поговорка гласит: «Кому-то супчик жидковат, кому-то жемчуг мелковат».

Причиной мирской печали, помимо социально-психологических факторов, часто становятся и духовные. Когда диавол хочет сломать человека и вывести его из строя, он сжимает сердце, прогоняет покой и мутит душу беспросветной тревогой.

Хочете погоджуйтесь, хочете - ні. Проте я теж не відкидаю такі методи, як звичайне спілкування з рідними, друзями, гарну книгу ( бажано поезії yes ну або прози happy )...


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


Аня_Рам    Date: Нд, 31.08.2008, 21:50 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
25
дякую Василю за чудові поради!!!
 


lyubyk    Date: Нд, 31.08.2008, 23:09 | Message # 7
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
28
Дaвнo...кoли я жив y двoxкiмнaтнiй квaртирi iз вeликими стeлями(a цe 8 рoкiв тoмy нaзaд),я приxoдив дo дoмy,пiдxoдив дo Ньoгo,вiдкривaв ...oпyскaв рyки i гyбив пaльцi мiж пoмaльoвaнoгo дeрeвa y "бiлo-чoрнe"...Звyки пoчинaли нaпoвнювaти кiмнaти aж дo стeлi y 4 мeтри висoти...I стрeсy,як нe бyлo.Taкe дiйствo тривaлo дoсить чaстo,бo життя y всix йoгo eтaпax пeрeпoвнeнe тиx i чoрниx ,i бiлиx днiв...

30 рoкiв,живу i прaцюю в Римi,пишу з 10 рoкiв,люблю твoри Koстeнкo,зa плeчимa фiлoлoгiчний(дрoгoбич)...Xoчу внeсти щoсь свoє i дo нeсти дo людeй щo в сeрeдинi...

Post edited by lyubyk - Пн, 01.09.2008, 12:13
 


Аня_Рам    Date: Нд, 31.08.2008, 23:20 | Message # 8
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
25
особисто я дуже важко "депресую", знайти певне заняття щоб відволіктися практично неможливо. Просто тихо та до болю крикливо реве душа, не зважаючи ні на що!!!! час-долає все. та він може бути дуже тривалий...
 


virchi    Date: Пн, 01.09.2008, 09:35 | Message # 9
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Музика теж допомагає, особливо коли сам граєш. Я колись сам вчився грі на баяні. Години пролітали за годинами. Потім все минуло. Мабудь так було потрібно

... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


Abigel    Date: Пн, 01.09.2008, 22:11 | Message # 10
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
32
Так, музика допомагає позбутися поганого настрою! Це взагалі велика сила, бо і настрій піднімає, і якось налаштовує на добре. Взагалі мистецтво допомагає людині вилити свої переживання в різний спосіб. Я ось музикою не займалася, але навіть слухаючи її, отримую позитивні емоції. Або ж вірші пишу))
 


irma    Date: Пт, 05.09.2008, 11:27 | Message # 11
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
6
Те, що допоможе саме вам - може насправді бути таким непомітним для інших... Навіть одне єдине слово блискавицею вразить саме вашу душу, стрепене її та витягне з депресняку.
Одного разу мені допомогла "повернутись" музична композиція "Весна" від Данилка (того, що Сердючка). Дуже життєстверджуюча мелодія.


Хочу, можу, знаю і буду!

Post edited by irma - Пт, 05.09.2008, 11:28
 


natalya-gurkina    Date: Сб, 06.09.2008, 15:16 | Message # 12
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038
За музику підтримую. Але я не граю, а просто включаю класику і світ зникає...
Що стосується дипресії, то буває що опускаються руки. В той момент нічого нехочеться і немає настрою. Але це занадто дороге задоволення тому що від пасивності нічого не зміниться. Потрібно рухатися, створювати, йти вперед.
В коханні. Досить часто ми хочемо щоб для нас половинки робили все, а ми лише ніжилися. Так небуває. Потрібно і віддавати. Просто так. Нерозраховуючи на віддачу. Навіть якщо інша людина вчиняє не так, як Ви запланували. Кохання це "палюби меня такой какая я есть...". Полюби - значить прийми. І рішення також. Будь які))))
Якщо це стосується самореалізації то нічого легкого немає)))) Так як і небуває нічого неможливого))))
І взагалі, варто памятати про те що є ті, кому у той момент Ви потрібні. Ваша усмішка, дзвінок, добре слово. Немає часу на поганий настрій;)

tongue


Всім гарного дня;) ))))

Post edited by natalya-gurkina - Сб, 06.09.2008, 15:17
 


virchi    Date: Нд, 07.09.2008, 16:47 | Message # 13
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Хочу дати рецепт від Марії, що у вірші "МАЙБІТНЄ БУДЕ":



... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


ВолодимирСновида    Date: Чт, 11.09.2008, 18:30 | Message # 14
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
15
Депресняк ... паршива штука. Часом буває так погано, словами не сказати(особливо в час навчання - 3/4 року). Нікого не хочеться бачити, прямо голими руками порвав би весь світ. Проходить від 3 годин до 3-4 днів. найчастіше тягнеться 1 день.
Ефективного способу побороти депресняк не маю. Просто забиваю на всі проблеми і труднощі, живу на розслабоні, слухаю класну спокійну музику, наприклад DJ Dado (класика якось не заспокоює tongue ). Якщо депресняк виник через розумове навантаження можна навантажити себе фізично (побити грушу, хоча б 50 віджимань, побити недруга tongue ) або навпаки навантажити мозок якщо депресняк виник через фіз. працю - іноді допомагає. Суть полягає в тому щоб змінити центр навантаження. Але краще боротися з причинами ніж з наслідками -- не допускати щоб виникла депресія.


Володимир Сновида
мій автар -- це моя фотка коли я дуже злий
 


Мозель    Date: Пт, 06.02.2009, 00:09 | Message # 15
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Заблоковані!
 
Повідомлень:
2
Бухаю я від депресії tongue
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Поетична майстерня » АПТЕКА ВІД ДЕПРЕСІЇ (ПРОПОНУЮ ПОДІЛИТИСЬ ВЛАСНИМ ДОСВІДОМ ПОДОЛАННЯ ДЕПРЕСІЇ!!!)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz