Нові імена
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Сб, 22.12.2007, 13:46 | Message # 1 |
| Є безліч віршів але, нажаль, людського життя не вистачить щоб всі перечитати:)))) У кожного з нас є улюблені автори або просто друзі, які гарно пишуть тому, пропоную тут викладати вірші, які Вам подобаються. Єдина умова - сучасники + підпис, хто автор рядків:))))
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Сб, 22.12.2007, 13:50 | Message # 2 |
| Автор: Марина Ковальчук (м. Луцьк) КОХАННЯ НЕМОЖЛИВО ПРОСТО ВБИТИ Ти вчив мене любити квіти І цінувати кожну мить життя, Ти вчив сміятись і радіти, Кохати вчив до забуття. Ти вчив стрічати сонце вранці, Показував казкові зорепади, Я не соромилась того, що ми коханці, Хоча й не вірила, що з нами це насправді. Ми вдвох були закохані, мов діти, А потім в одну мить ти розлюбив, Ти вчив мене всьому на світі, Та тільки жить без тебе не навчив. Прирученим не вижити на волі, Отак і я – вмираю день за днем, Та навіть мертва не скорюся долі, А може... ми назад все повернем?.. Ти обіцяв, що ми помремо разом, Що навіть смерть не зможе розлучити, Усе міняється, спливає з часом, Але кохання неможливо просто вбити. Воно живе, пульсує разом з кров’ю, Цей пульс уже нікому не спинити, Не можна просто гратися з любов’ю І кидати свої слова на вітер!
Attachment:
4419091.jpg
(57.3 Kb)
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Сб, 22.12.2007, 13:51 |
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Сб, 22.12.2007, 22:57 | Message # 3 |
| видно шо душевно написано і з справжніми почуттями
Proza efekt
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 23.12.2007, 14:56 | Message # 4 |
| Гарний вірш, Наталю! Також і світлина підібрана вдало. Але як кажуть, не завжди буває усе так, як хочеться. І навіть саме міцне і найпалкіше кохання може минути. Таке життя, як сказав один француз...
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Нд, 23.12.2007, 22:33 | Message # 5 |
| справді не завжди у нашому житті все відбувається так як ми хочемо......................життя це немов гра..............але правила встановлює лише життя а просто графці на полі з перешкодами.........
Proza efekt
|
|
|
|
NegaTive
♀
| Date: Вт, 25.12.2007, 21:17 | Message # 6 |
| ПРивіт.я тут новенька.з Ів-Франківської обл.і це один з моїх віршів.як вам? В ЖАГУЧІЙ КРОВІ АЛКОГОЛЬ КУСАЄ РОЗУМ НАЧЕ МОЛЬ ГОВОРИШ,ДУМАЄШ,КРИЧИШ НАСТАЛА МИТЬ І ТИ МОВЧИШ. ГОВОРЮ Я,Я ТЕЖ УМІЮ Я НЕ ДУРНА,А Я ДУРІЮ ДУРІЮ ВІД ТВОГО МОВЧАННЯ СКАЖИ ХОЧ ЩОСЬ!МОЄ ПРОХАННЯ... ТИ КАЖЕШ РЕЧІ ТАКІ ДИВНІ АЖ КРАЇ СЕРЦЯ МОГО ЗИМНІ КОЛИ ТИ КАЖЕШ МИ-НІКОЛИ ДЛЯ МЕНЕ ЦЕ НАЙБІЛЬШЕ ГОРЕ. КОЛИ ТИ,МОВЧИШ,МІЙ ЛЮБИЙ Я ХОЧУ ЦІЛУВАТИ ГУБИ ТАК НІЖНО,ПАЛКО АЛЕ ТИ КАЖЕШ ніколи!!!,ВІДІЙДИ... І ЗНОВ У СЕРЦІ МОМУ КАМІНЬ ТАКИЙ БЕЗЦІННИЙ МОВ ЖИТТЯ І Я НЕ МОЖУ...Я БЕЗ ТЯМИ ВСМІХНУВСЯ ТИ Й СКАЗАВ:ДУРНА...
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 25.12.2007, 22:00 | Message # 7 |
| Ну шо тобі сказати?!....................вірш може і має зміст і висловлює можливо певну тему але не повністю..........................несподобалось мені завершення вірш...........слово ( дура ) аж ніяк невписується......................................можна булоб написати" всміхнувся ти й сказав:- залиш "........так принаймі вірш хороший .............головне зберіться з думками і повірте у свої можливості.........................Раджу тобі якщо ти маєш ще твори то опублікувати їх, але не на форумі а на інтерактивному модулі.... З поваго Любомир
Proza efekt
|
|
|
|
NeoNick
♂
| Date: Вт, 25.12.2007, 22:21 | Message # 8 |
| Чудовий вірш! От тільки шкода головну героїню... Дуже шкода... Та гадаю, не усяке кохання розвивається саме так гірко. Згодні?
Did Junior
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 25.12.2007, 22:46 | Message # 9 |
| Так з цим я згоден на всі сто....................але я залишаюсь також згодним зі своєю думкую яку я висловив
Proza efekt
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 26.12.2007, 10:50 | Message # 10 |
| Якщо мені не зраджує пам'ять, автор мешкає у м. Львів. Ярослав Нечуйвітер ДослУхайтесь серця: витає РІЗДВО над Землею! Чекають Месії високії гори, моря! Мільйони стежинок Вас нині ведуть в Галілею, де над Вифлиємом вже сяє яскрава зоря... Хай дасть вона шанс Вам ще раз народитись для Світла, нехай подарує дещицю святого тепла, щоб в Вашому серці троянда Любові розквітла, аби все життя Вам та квітка незгасно цвіла!
Attachment:
3999642.jpg
(104.6 Kb)
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 26.12.2007, 10:54 | Message # 11 |
| Ярослав Нечуйвітер Я зграйку слів зігрію у долонях, До них гарячим серцем притулюсь – Летіть і поцілуйте ніжно скроні Тій жінці, за котру давно молюсь... Хай кожен вечір їй дарує радість, Хай СВІТЛИМ буде кожен її крок! Нехай тепло, що в світі цім зосталось, Її підносить в небо, до зірок...
Attachment:
5354401.jpg
(62.3 Kb)
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Ср, 26.12.2007, 10:55 |
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Ср, 26.12.2007, 11:20 | Message # 12 |
| дуже сподобалась фраза " я зграйку слів зігрію у долонях "..................................зачепило мене це..........................
Proza efekt
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Ср, 26.12.2007, 16:06 | Message # 13 |
| Сподобались вірші Ярослава. Подобається більше вірш на Різдвяну тематику. Щодо вашого вірша, NegaTive, то як на мене, то він трохи різкуватий як у плані змісту, так і у римі. Та безперечно, після деяких поправок - можна публікувати на сайті, у каталозі статей. Надішліть мені свою біографічну довідку, я створю Вашу інтерактивну сторінку і ВИ зможете самі друкувати вірші. Для початку перегляньте інформацію, що ось тут: ЩОДО ПУБЛІКАЦІЇ Інформація там трохи застаріла, та у переважній більшості усе діє.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Ср, 26.12.2007, 16:12 | Message # 14 |
| Він не трохи а дуже різкуватий
Proza efekt
|
|
|
|
NegaTive
♀
| Date: Сб, 29.12.2007, 01:56 | Message # 15 |
| Життя проходить стрімголов і чути стук каміння, той камінь попіл розколов в житті моїм падіння. Падіння поміж скелі в воду, падіння стрімголов у низ хто я?з якого саме роду? забула все й злетіла ввись. І полетіла в світ божества відкрились двері в чужий світ, у світ прекрасного блаженства і тут закінчила політ. Тут рівно все і плоско дуже нема тут ям й каміння життя прекрасне!любий друже напруж своє сумління...!
|
|
|
|