ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 29.03.2024, 03:51
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
  • 10
  • »
форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Навколо поетичного сайту » Давайте знайомитись (знайомство з поетами, знакомство с поэтами, знайомство)
Давайте знайомитись
natali-91    Date: Вт, 01.04.2008, 22:38 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
13
З кожним днем до нас приєднуються все нові користувачі, тому я вважаю що ця тема допоможе більше дізнатись про кожного з нас. Я пропоную у цій темі писати про свої інтереси, про все , що подобається у житті, можна ділитись своїми планами на майбутнє, мріями, звісно хто вважає , що ця тема недоречна я вислухаю вашу думку.

Додано (01.04.2008, 22:38)
---------------------------------------------
І так я почну із себе. Мене звати Наталя, навчаюсь у десятому класі. Я весела, енергійна людина. За характером романтичний оптиміст . Я люблю писати вірші, подобається слухати музику , особливо українську. Захоплююсь творами Лесі Українки та Ольги Кобилянської. З майбутньою професією ще не визначилась, можливо щось у галузі філології або журналістики. Я мрію збудувати притулок для тварин . Хочу подякувати людям які створили такий чудовий сайт, де кожна людина може знайти для себе щось цікаве.


Дякую всім, хто мене любить-ви підтримуєте мене.
Дякую всім, хто критикує мене - ви робите мене сильнішою.
Дякую всім, кому всеодно - ви потрібні мені для масовки.
 


virchi    Date: Вт, 01.04.2008, 23:19 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Тема цілком доречна, адже не завжди усе можна розповісти про себе, заповнюючи картку реєстрації, чи надіславши свою біографію мені, автору сайту, для створення окремої сторінки.

Підтримуючи тему, трохи розповім про себе.

Звати Василь. Народився 1977 року в місті Баштанка Миколаївської області. За фахом - вчитель історії та правознавства. Працював у школі, був класним керівником, потім - у відділі освіти, а зараз - у секторі з питань внутрішньої політики. Якби знав на відмінно фізику - вивчився на програміста, або викладав інформатику хоча б у школі. Проте не шкодую, що закінчив історичний - роки навчання допомогли зформувати світогляд та любов до рідної держави, іі історичного минулого. Себе вважаю "патріотом у тіні". Люблю українську поезію, створювати Інтернет сайти (зараз їх 9 на 4 теми. поетичний - http://virchi.narod.ru - найперший), проте не лишати їх, а далі працювати над ними, вдосконалюючи та наповнювати змістом. Мабудь оптиміст



... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


iNDi    Date: Ср, 02.04.2008, 16:50 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
8
Дуже цікава тема. І я зараз додам щось про себе...

Я - Аліна. Мені 18, народилась в м. Золотоноша, Черкаської області і вважаю цей край своєю батьківщиною. зараз живу у чарівному зеленому місті Рівне. Здобуваю освіту провізора і мрію стати першокласним спеціалістом у цій сфері. Але мрії щодо професії в мене були інші: я хотіла стати актрисою театру і кіно (обожнюю театр і сцену). Я ВЕЛИКИЙ патріот своєї землі. Дуже люблю музику, обов'язково українську (Океан Ельзи). Захоплююсь поезією і сама пишу... Своїм кумиром вважаю українського поета Василя Симоненка. Ще у мене існують дві чудернацькі мрії: я б дуже хотіла політати на планері victory і поплавати в басейні з дельфіном yu По житті мене часто супроводжують слова: "...не плач і не журись - більше пізнай, більше навчись..."

Post edited by iNDi - Ср, 02.04.2008, 17:37
 


lyubyk    Date: Сб, 05.04.2008, 00:55 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
28
Meнe звати Любoмир,мeнi 30 рoкiв,oдружeний (Oльга) є син Данилo.Moжна сказати,щo я завжди мрiяв бути лiкарeм,прo фiлoлoгiю нiкoли нe думав.Iз шкoли мeнi,аж нiяк, нe йшла українська,i мiг сeбe уявити мiкрoбioлoгoм iз вeликим мiкрoскoпoм, щo зашиває мишeй,алe нe фiлoлoгoм.Гoлoвнi рoлi,сoльнi партiї,призoвi мiсця за читання у шкiльниx кoнкурсаx нe скeрoвували мeнe ,аж нiяк,думати прo фiлoлoгiю...Tим бiльшe,щo вчитeлька iз українськoї була пoвна iстeричка(i цe була вчиталька пeршoгo ступeню!!!),її урoки були справдi "нeстандартними"(вoна вeла тiльки такi!!!),а ми iншиx i нe знали.
Для тиx xтo нe знає,пoяснюю:вiдкриває кoжний книжку i вчиться oкрeмo-xтo скiльки змoжe прoйти,за два урoки ми прoxoдили тe,щo в шкoлi за 7-8,рeшта часу,ми прoвoдили з ширoкoвiдкритими oчима,слуxаючи її зриви,ми знали всi українськi мудрoстi smile ,її сiмeйку i всe щo у нiй ставалoсь за oстаннi 24 гoдини(зараз мeнi вeсeлo,а тoдi булo страшeннoвeсeлo)...

В рeзультатi на пeршoму вступнoму (в мeдичний) я oпинився в "рядаx прoлeтiвшиx",нeпoвiритe "за щo",-за нeстандартнi кoми i тeрe!!!В спискаx пeрeд мoїм прiзвищeм булo "2",пoтiм рeпeтитoри i всe спoчатки.Mамма мiа,"пiдряднi","другoряднi","складнoпiдряднi"i всe цe- з нуля!!!Пoтiм ,я мрiяв прo iнoзeмнi мoви,i в рeзультатi- англiйськo-українська фiлoлoгiя.Взагалi, я дужe любив лiтeратуру,алe усюди мoва i лiтeратура крoкують разoм..Дo рeчi,мoя дружина навчалась у тiй жe самiй групi.


30 рoкiв,живу i прaцюю в Римi,пишу з 10 рoкiв,люблю твoри Koстeнкo,зa плeчимa фiлoлoгiчний(дрoгoбич)...Xoчу внeсти щoсь свoє i дo нeсти дo людeй щo в сeрeдинi...
 


Kvitkova-Feya    Date: Сб, 05.04.2008, 13:53 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
1
Мене звати Катерина. Мені 18 років, я навчаюся на другому курсі, мрію стати психологом. Кожне літо працюю з хворими дітьми - сиротами, перекладачем у іностранців. Народилася у місті Харкові. Не уявляю свого життя без українськой та англійськой мови, хоча виховувалась в російськомовному оточенні. Вірші почала писати російською, десь в 11 років. Три роки тому під впливом текстів пісень однієї українськой групи написала свій перший вірш "рідною". Виявилося, що українською легше малювати думку на папері (хто б міг подумати,я нею майже не володіла!). З минулого року пишу англійською. Приємно познайомитись))))))

Post edited by Kvitkova-Feya - Сб, 05.04.2008, 18:00
 


virchi    Date: Сб, 05.04.2008, 23:28 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Любомиру. Є різні вчителі. У Вас був гірший варіянт. Та, врешті-решт, можливо і на краще. А чим займаєтесь за межами України?
=======
Квітковій Феї. Молодець, оригінальний логін у Вас. Та усі найкращі слова - за українські вірші! ВІРШУЙТЕ!


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


rainbowkitty    Date: Ср, 09.04.2008, 13:00 | Message # 7
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
4
Доброго дня! Цікаво було почитати про вас усіх! Тепер трошки про себе - звати мене Тетяна Бугера (Рудавець), 28 років. Народилась у місті Бориславі на Львівщині, закічила школу №4, клас з поглибленим вивченням англ. мови. Завжди їздила на різні Олімпіади - обласні і тд, з 8 класу мріяла про карєру юриста, але не склалося...Вже під кінець шкільного навчання добра подруга вирішила, що поступати мені треба на іняз, що я і зробила cool Закінчила я іняз з червоним дипломом, і пішла працювати у Самбір на відділення Дрогобицького пед. викладачем англ. мови. де деканом був керівник моєї дипломної. пропрацювала 3 роки, потім вийшла заміж, народила синочка Максимка, якому вже 3 роки і 3 міс. biggrin Доля занесла нас у Закарпаття, де ми з чоловіком працюємо.
З першого класу школи пишу вірші - перший був про зайчика, в якого лящить за вухами від чмакання морквинкою biggrin Вчителі питалися мами звідки я такі слова знаю, але хто його знав - я завжди знаходила цікаві слова...Шкільні вірші були яскраво-патріотичні, з приходом пеершого кохання - романтика у всіх проявах, з першим розчаруванням у вірші прийшов присмак болю, при ближчому знайомстві з реаліями світу - вірші про соціальну несправедливість... Різномаття... Але завжди щиро, з вибохими признакими свідомості...

Люблю Ліну Костенко, Анну Ахматову, не беручи до уваги дивакувату Емілі Дікінсон.

Пишу українською, англійською, російською...

Рада знайомству!!! Якщо залишите мені хоч напів-негативний коментар, буду щаслива і вдячна просто за увагу!!!

Додано (09.04.2008, 13:00)
---------------------------------------------
Якщо забажаєте подивитись на мої вірші російською - їх можна почитати за лінком http://www.stihi.ru/author.html?rainbowkitty. Дякую!!!

 


Stratovych    Date: Вт, 29.04.2008, 23:22 | Message # 8
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
10
Цікава тема, Наталю, Ви-молодець.
Мене звати Оля Стратович. Народилася я на Львівщині у с.Добросин Жовківського району. Тут мій дім, але навчаюся у "Львівській політехніці", тому й живу у Львові. Факультет - економічний. Що я там роблю? Розвиваюся всесторонньо :).Щоправда інколи присутнє відчуття, що прозаїчність мого факультету вбиває поетичність моєї душі. Але вступала за власним переконанням, зі страшенними муками навчання, тому зараз "гризу граніт" , як і повинен студент. Усі мої вірші - сумні (я не помічала, мені сказала мама). Чому так? Не знаю,мабуть, коли я щаслива, то немає часу писати, я насолоджуюся цим щастям, а спасіння від смутку до мене приходить через вірші. Я глибоко переживаю все, про що пишу. Моя любовна лірика - плакана-переплакана. Тут на сайті я знаходжу те, чого мені не вистачає в повсякденному житті: спілкування з однодумцями та поезію, яку я обожнюю! Дякую Василеві, що він зібрав нас разом, це велика справа! Всього хорошого.


"Шлях до щастя - робити щасливими інших" (Інгерсол).
 


virchi    Date: Ср, 30.04.2008, 00:51 | Message # 9
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Дякую Вам, що збираєтесь біля нашого вогнища.
Цікаво, а чим Вас прибабив це факультет? Можливо повні різні полюси - поет, творчість і економіка, точність, прогноз?...


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


Stratovych    Date: Чт, 01.05.2008, 10:38 | Message # 10
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
10
Бачите, в мене склад розуму, завжди вважалося, - математичний, логічний. Алгебра і геометрія - це мої улюблені зі школи дисципліни, які мені найлегше давалися. А в них точність - це головне. Та тут, десь в класі 8-му чи 9-му, я написала експромтом досить солідний вірш, показала його своїй викладачні на курсах журналістики (так, я відвідувала такі курси) і вона його схвально оцінила. Тоді я написала ще кілька віршів, а потім в мене виникло щось, на зразок, творчої кризи. Я покинула курси. В 10 класі в школі почали факультативно вивчати економіку. Мені пощастило з вчителькою, тому я зацікавилася. Два роки олімпіад (районних і обласних). Тобто якось сам-собою вибрався напрямок, в якому потрібно рухатися. Вибрала солідний вуз, в якому, до речі, навчалися мої батьки, і почала готуватися до вступу. Не було часу подумати про те, що, можливо, це "не моє". Знаєте, не всі діти в 11 класі усвідомлюють, чого хочуть, не всі таланти розкрили, тому й повинні в майбутньому суміщати в собі такі "полюси".

"Шлях до щастя - робити щасливими інших" (Інгерсол).
 


flashadow    Date: Ср, 07.05.2008, 11:40 | Message # 11
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
24
Що ж. Хочу і про себе щось розказати.
Звати мене Андрій. Народився 1983 у Львові. Правда живу біля Львова у Пустомитах. У школі все вдавалось крім Історії та географії. Ну просто не люблю цих всіх дат і чисел запам'ятовувати. biggrin Так вже склалось, що мене не цікавить суха статистика, а тільки відчуття від прочитаного. Завжди захоплювався спортом. Брав участь у багатьох змаганнях. Завжди думав, що стану або спортсменом, або лікарем-хірургом. Та склалось так, що з 6 років пов'язав своє життя з комп'ютеромі і вивчився на програміста у Львівській Політехніці.
Читаю все, що захоплює мою уяву на одному подиху. Мої інтереси : релігія (так склалось, що прислуговував у церкві 6 років), наукова фантастика, психологічні твори, музика (завжди знаходжу щось для себе у любому стилі музики крім того, що вважаю сатанинським. Дуууже люблю Рок). Вірші почав писати з 22 років (поштовхому були дуууже сильні відчуття, які нахлинули зненацька smile )
Мій нік відображає мою особистість.
Це flash - світло, спалах, духовне життя пов'язане із церквою і релігією.
Це shadow - cутінки, тінь. На противагу світлу все, що пов'язано з темною музикою (переважно це стилі Року) і з матеріальним життям. Так і народжуються мої самокритичні і трішки філософського плану вірші.

А як виник ваш нік дорогі друзі? Може хтось поділиться? smile


тінь від яскравого спалаху

Post edited by flashadow - Ср, 07.05.2008, 11:45
 


virchi    Date: Чт, 08.05.2008, 00:16 | Message # 12
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Не перестаю дивуватися. Як кажуть "Шляхи Господні...". Це я про Вас, flashadow. А до скількох років прислуговували у церкві? А зараз як? (якщо не хочете, то тут не відповідайте, а дайте відповідь у ПП).

Раз Ви задали питання, flashadow, то даю відповідь про свій нік.
Щодо мого ніку на цьому сайті, то думаю, усе зрозуміло tongue senile
А от на інших сайтах часто реєструюсь, як vagon, що теж цілком логічно: Василь Гонта, тобто я happy

Та й з аватаром, усе теж ясно (хоч і не запитували)...


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


flashadow    Date: Чт, 08.05.2008, 10:07 | Message # 13
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
24
virchi, biggrin Прислуговував я до 20 років, але й до нині ще співаю в церковному хорі. А щодо вашого ніку, то бачу, що логічніше і не придумаєш. biggrin

тінь від яскравого спалаху
 


virchi    Date: Нд, 11.05.2008, 17:25 | Message # 14
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Мені дуже приємно бачити на сайті людей, які мають відношення до релігії, звичайно, що православної.
Дякую, що продовжуєте бути з нами на цьому сайті smile


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


Life-Proza    Date: Нд, 18.05.2008, 11:39 | Message # 15
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Заблоковані!
 
Повідомлень:
298
Скоро і я про себе напишу...........просто реба скласти красиву біографію

Proza efekt
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Навколо поетичного сайту » Давайте знайомитись (знайомство з поетами, знакомство с поэтами, знайомство)
  • Сторінка 1 з 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
  • 10
  • »
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz