Зняття репутації
|
|
Чолгош1901
♂
| Date: Пн, 14.07.2008, 04:49 | Message # 16 |
| Ви тут розвели цілковитий фашизм. А ще ображаєтесь коли вас фашистами звуть)))
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 14.07.2008, 10:18 | Message # 17 |
| Щодо фашиста, коли зовуть я не ображаюсь, бо мені шкода тих, хто це каже. А лад на сайті потрібно тримати.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Равашоль_
♂
| Date: Сб, 26.07.2008, 13:01 | Message # 18 |
| Quote (virchi) Щодо фашиста, коли зовуть я не ображаюсь, бо мені шкода тих, хто це каже -- та мені теж вас таких закомплексованих шкода...а щодо фашизму -- ну а що, ні? Константувати мою розумову убогість -- це нормально, а сказати прямо що який-небудь вірш який мені не подобається -- кал, це вже страшний ахтунг І ще питання -- а навіщо в оцінках взагалі існує 1 і 2, якщо ви ними не користуєтесь і обурювались коли я їх ставив? То залишіть там тільки 2 оцінки -- 4 і 5
Дівчинка з сонячним іменем Рита дупу чесала шматком динаміту. Вибух почули на вулиці Жданова, ноги -- в Черемушках, дупа -- в Чертаново.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 26.07.2008, 16:32 | Message # 19 |
| Річ у тім, що як подати свою оцінку. Чи допомогти людині, сказавши на недолік, що треба виправити, а потім і про оцінку. А Ви - ляп - одиниць, та ще й образу якусь. Людина після цього і віршувати полише. А можливо після "нормального коментаря", хоча й з двійкою чи одиницею у неї буде усе гаразд. У нас є такі користувачі, Равашоль_, що навіть і від четвірки ображались. А твори й справді були на четвірочку, хоча й побудова твору - відмінна.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 30.04.2009, 08:33 | Message # 20 |
| Користувачу dym, за цікаву співбесіду на форумі -1 до рівня довіри
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 30.11.2011, 10:20 | Message # 21 |
| Цитата із правил сайту: Сайт - це громадське місце. Тому, як і у кожному людному місці, прохання дотримуватися загальнолюдських правил поведінки.
Сайт формують користувачі. Тому, це є Ваш дім. І Ви, як його господарі, дбаєте за те, щоб у ньому було гостинно і затишно.
- у репутацію Akademik787 за нетактовну поведінку. лінк: http://virchi.pp.net.ua/publ/206-1-0-8598
Post edited by natalya-gurkina - Чт, 01.12.2011, 11:26 |
|
|
|
Alokum
♂
| Date: Вт, 27.03.2012, 19:11 | Message # 22 |
| Правильно!=)
Ал=)
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пт, 12.04.2013, 07:58 | Message # 23 |
| - у репутацію Ігора Стожар.
Причина: "...мінус за те, що образили Роксолану Вірлант. Думки можуть бути різними, але ображати один одного не варто. Я знаю Роксану не один рік і відверто кажучи це одна з небагатьох людей, яка залишається з тверезою головою (не керується емоціями) у будь - яких ситуаціях. Нажаль (чи на радість) я не маю зараз змоги розібратися з ситуацією, тому утримаюся від будь-яких висновків. Мінус стосується лише Вашого висловлювання."
Лінк: http://virchi.pp.net.ua/publ/125-1-0-13700#comments
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|