| VI конкурс творів | 
|  | 
| 
| malovana

♀ | Date: Пт, 28.06.2013, 17:54 | Message # 16 |  |  | Я за тему, що запропонував Василь Гонта( У СЕРЦІ БОГ, РОДИНА, УКРАЇНА!) або за Лист до ... 
 конструктивна критика вітається
 |  |  |  |  

| 
| 
| Koshkina

♀ | Date: Сб, 29.06.2013, 09:13 | Message # 17 |  |  | Вірші про Україну.......тема протерта і не нова, тема про Бога, може виникнути різні непорозуміння...Треба шукати щось нове, те , що турбує людей.......Це моя думка.... А так можна писати одне і теж, папір і інтернет витримає.... 
 Поезія - це завжди неповторність,
 якийсь безсмертний дотик до душі...

Post edited by Koshkina - Сб, 29.06.2013, 10:28 |  |  |  |  

| 
| 
| inkulinets

♂ | Date: Сб, 29.06.2013, 09:26 | Message # 18 |  |  | Теми про Україну, про кохання, дружбу тощо - вічні. І, ні в якому разі, "не протерті"! 
 І головне - яка б не була назва теми, ми будемо писати про кохання, про Україну, про природу... Мабуть, справа не в назві теми!  І людство століттями пише про одне й теж... -:)))

З повагою до всіх, RUSZIN!

RUSZIN
 |  |  |  |  

| 
| 
| natalka7474

♀ | Date: Сб, 29.06.2013, 09:28 | Message # 19 |  |  | МОЖНА ПОПРОБУВАТИ ТЕМУ    " МИ -ДІТИ  УКРАЇНИ".  ЦЕ БУДЕ  ЗАГАЛЬНА ТЕМА(про мову, державу,рідний край,дім, і.т. д.).       А МОЖНА Й  ГУМОРЕСТИЧНИЙ КОНКУРС.   ТАКИХ ЩЕ НЕ БУЛО? 
 У всьому світі хай спокійно діти сплять,
 І хай не будять їх ні танки, ні гармати,
 Хай їх оточує любов і благодать,
 А поруч з ними завжди будуть мама й тато.
 © 2014 Н. Хаммоуда
 |  |  |  |  

| 
| 
| suziria

♂ | Date: Сб, 29.06.2013, 11:50 | Message # 20 |  |  | Підтримую пропозицію Наталки. |  |  |  |  

| 
| 
| malovana

♀ | Date: Сб, 29.06.2013, 19:34 | Message # 21 |  |  | Наталя, цікаво, може й так, головне, не обмежувати в жанрах - лірика, гумор, співомовка... 

Post edited by malovana - Сб, 29.06.2013, 19:35 |  |  |  |  

| 
| 
| virchi

♂ | Date: Сб, 29.06.2013, 22:20 | Message # 22 |  |  | Можна варіант Наталії. Теж не проти різних жанрів. 
 ... Дивуєшся, чому не йде
 Апостол правди і науки?
 |  |  |  |  

| 
| 
| Koshkina

♀ | Date: Нд, 30.06.2013, 12:05 | Message # 23 |  |  | Пропоную назву: Мій рідний край- зоря надії,що душу окриляє.......

|  |  |  |  

| 
| 
| oduvan4ik

♀ | Date: Нд, 30.06.2013, 12:24 | Message # 24 |  |  | Якщо робити конкурс прозових творів, то епістолярний жанр, на зразок "Листи до...", дійсно був би цікавий. Кожен конкурсант міг би поділитися якоюсь цікавенькою історією зі свого життя, виклавши її у листі. Думаю, читачам сподобалося б. А щодо поетичного конкурсу, то можна спробувати і гумористичний жанр. Здається, конкурсу гумору на Анумо ще не було... А можна і на якісь філософські, глобальні теми. Що кому ближче і цікавіше.
 |  |  |  |  

| 
| 
| barankev-alla

♀ | Date: Нд, 30.06.2013, 15:37 | Message # 25 |  |  | Всім привіт! 
 На мою думку темою віршів можна зробити:

1. Любов - це вічне почуття.
 2. Діти - це наші скарби.
 3. Поезія - це крик душі поета.
 4. Повернутися в дитинство хочу хоч на мить.
 5. Музика бринить в моїй душі.
 6. Свою Україну всім серцем люблю!
 7. Сміх - продовжує життя! ( Гумористичний жанр)
 8. Сім"я

З повагою до всіх, Алла Баранкевич.

Я -українка і цим пишаюся! Сама з Львівщини. Пишу вірші, гуморески і тексти пісень з 10 років. Моя професія юрист. В житті головне - сім"я,  діти, батьки і поезія! Ціную життя - воно дано Богом один раз!

Post edited by barankev-alla - Нд, 30.06.2013, 15:50 |  |  |  |  

| 
| 
| natalka7474

♀ | Date: Нд, 30.06.2013, 18:01 | Message # 26 |  |  | Такі гарні теми пронуєте. А що ж вибрати??? 
 У всьому світі хай спокійно діти сплять,
 І хай не будять їх ні танки, ні гармати,
 Хай їх оточує любов і благодать,
 А поруч з ними завжди будуть мама й тато.
 © 2014 Н. Хаммоуда
 |  |  |  |  

| 
| 
| malovana

♀ | Date: Нд, 30.06.2013, 19:48 | Message # 27 |  |  | Пане Василю а не можете вибрати кілька тем для голосування, які найактивніше сприйнялися в обговоренні, а серед них уже за більшістю, тільки давайте не звужувати поетичні жанрові рамки! Листи , до речі, можуть бути поетичні

Post edited by malovana - Нд, 30.06.2013, 19:48 |  |  |  |  

| 
| 
| inkulinets

♂ | Date: Нд, 30.06.2013, 19:55 | Message # 28 |  |  | Мені здається, що тема повинна випливати з мети, яку перед собою ставлять організатори конкурсу. Можливо треба білш чітко окреслити риси цієї мети!

RUSZIN
 |  |  |  |  

| 
| 
| malovana

♀ | Date: Нд, 30.06.2013, 23:14 | Message # 29 |  |  | А проводились на Анумиках не тематичні, а за іншими принципами, наприклад, - 
 вірш за певним початком ( 1-2 рядки відомої всім поезії, а далі власне продовження), наприклад, абсолютно умовно

Тричі мені являлася любов...

А про що насправді писатиме людина... Може Україна, може, кохання....тут не важливо, головне вміло продовжити і вдало розкрити

|  |  |  |  

| 
| 
| Koshkina

♀ | Date: Пн, 01.07.2013, 08:09 | Message # 30 |  |  | А я не розумію...Нащо продовжувати чужі думки? Потрібно мати свої теми, свої образи, свій стиль написання.... Це використовують поети, у яких вичерпалися нові ідеї,  теми.....

|  |  |  |  

|