VI конкурс творів
|
|
malovana
♀
| Date: Пт, 28.06.2013, 17:54 | Message # 16 |
| Я за тему, що запропонував Василь Гонта( У СЕРЦІ БОГ, РОДИНА, УКРАЇНА!) або за Лист до ...
конструктивна критика вітається
|
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Сб, 29.06.2013, 09:13 | Message # 17 |
| Вірші про Україну.......тема протерта і не нова, тема про Бога, може виникнути різні непорозуміння...Треба шукати щось нове, те , що турбує людей.......Це моя думка.... А так можна писати одне і теж, папір і інтернет витримає....
Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...
Post edited by Koshkina - Сб, 29.06.2013, 10:28 |
|
|
|
inkulinets
♂
| Date: Сб, 29.06.2013, 09:26 | Message # 18 |
| Теми про Україну, про кохання, дружбу тощо - вічні. І, ні в якому разі, "не протерті"!
І головне - яка б не була назва теми, ми будемо писати про кохання, про Україну, про природу... Мабуть, справа не в назві теми! І людство століттями пише про одне й теж... -:)))
З повагою до всіх, RUSZIN!
RUSZIN
|
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Сб, 29.06.2013, 09:28 | Message # 19 |
| МОЖНА ПОПРОБУВАТИ ТЕМУ " МИ -ДІТИ УКРАЇНИ". ЦЕ БУДЕ ЗАГАЛЬНА ТЕМА(про мову, державу,рідний край,дім, і.т. д.). А МОЖНА Й ГУМОРЕСТИЧНИЙ КОНКУРС. ТАКИХ ЩЕ НЕ БУЛО?
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
|
|
|
|
suziria
♂
| Date: Сб, 29.06.2013, 11:50 | Message # 20 |
| Підтримую пропозицію Наталки.
|
|
|
|
malovana
♀
| Date: Сб, 29.06.2013, 19:34 | Message # 21 |
| Наталя, цікаво, може й так, головне, не обмежувати в жанрах - лірика, гумор, співомовка...
Post edited by malovana - Сб, 29.06.2013, 19:35 |
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 29.06.2013, 22:20 | Message # 22 |
| Можна варіант Наталії. Теж не проти різних жанрів.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Нд, 30.06.2013, 12:05 | Message # 23 |
| Пропоную назву: Мій рідний край- зоря надії,що душу окриляє.......
|
|
|
|
oduvan4ik
♀
| Date: Нд, 30.06.2013, 12:24 | Message # 24 |
| Якщо робити конкурс прозових творів, то епістолярний жанр, на зразок "Листи до...", дійсно був би цікавий. Кожен конкурсант міг би поділитися якоюсь цікавенькою історією зі свого життя, виклавши її у листі. Думаю, читачам сподобалося б. А щодо поетичного конкурсу, то можна спробувати і гумористичний жанр. Здається, конкурсу гумору на Анумо ще не було... А можна і на якісь філософські, глобальні теми. Що кому ближче і цікавіше.
|
|
|
|
barankev-alla
♀
| Date: Нд, 30.06.2013, 15:37 | Message # 25 |
| Всім привіт!
На мою думку темою віршів можна зробити:
1. Любов - це вічне почуття. 2. Діти - це наші скарби. 3. Поезія - це крик душі поета. 4. Повернутися в дитинство хочу хоч на мить. 5. Музика бринить в моїй душі. 6. Свою Україну всім серцем люблю! 7. Сміх - продовжує життя! ( Гумористичний жанр) 8. Сім"я
З повагою до всіх, Алла Баранкевич.
Я -українка і цим пишаюся! Сама з Львівщини. Пишу вірші, гуморески і тексти пісень з 10 років. Моя професія юрист. В житті головне - сім"я, діти, батьки і поезія! Ціную життя - воно дано Богом один раз!
Post edited by barankev-alla - Нд, 30.06.2013, 15:50 |
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Нд, 30.06.2013, 18:01 | Message # 26 |
| Такі гарні теми пронуєте. А що ж вибрати???
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
|
|
|
|
malovana
♀
| Date: Нд, 30.06.2013, 19:48 | Message # 27 |
| Пане Василю а не можете вибрати кілька тем для голосування, які найактивніше сприйнялися в обговоренні, а серед них уже за більшістю, тільки давайте не звужувати поетичні жанрові рамки! Листи , до речі, можуть бути поетичні
Post edited by malovana - Нд, 30.06.2013, 19:48 |
|
|
|
inkulinets
♂
| Date: Нд, 30.06.2013, 19:55 | Message # 28 |
| Мені здається, що тема повинна випливати з мети, яку перед собою ставлять організатори конкурсу. Можливо треба білш чітко окреслити риси цієї мети!
RUSZIN
|
|
|
|
malovana
♀
| Date: Нд, 30.06.2013, 23:14 | Message # 29 |
| А проводились на Анумиках не тематичні, а за іншими принципами, наприклад, - вірш за певним початком ( 1-2 рядки відомої всім поезії, а далі власне продовження), наприклад, абсолютно умовно
Тричі мені являлася любов...
А про що насправді писатиме людина... Може Україна, може, кохання....тут не важливо, головне вміло продовжити і вдало розкрити
|
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 08:09 | Message # 30 |
| А я не розумію...Нащо продовжувати чужі думки? Потрібно мати свої теми, свої образи, свій стиль написання.... Це використовують поети, у яких вичерпалися нові ідеї, теми.....
|
|
|
|