| VI конкурс творів | 
|  | 
| 
| Trajana

♀ | Date: Пн, 01.07.2013, 10:05 | Message # 31 |  |  | Мені сподобалася б тема про сенс життя. |  |  |  |  

| 
| 
| inkulinets

♂ | Date: Пн, 01.07.2013, 10:18 | Message # 32 |  |  | А як вам тема 
 Рідна мова – співуча, красива.Я тебе не забуду ніколи.Ти, як мати, у мене – єдина.Нескінченна, як небо навколо.

RUSZIN
 |  |  |  |  

| 
| 
| Koshkina

♀ | Date: Пн, 01.07.2013, 10:56 | Message # 33 |  |  | Ну, що можна написати про мову? Про те,що вона солов'їна і що ми її любимо? А про Україну? Так це  калина і вишиванка....Це  всім зрозуміло....... Скільки можна про це  писати.........До нас про рідну мову давно написали..... 
 Поезія - це завжди неповторність,
 якийсь безсмертний дотик до душі...
 |  |  |  |  

| 
| 
| Мурашка

♀ | Date: Пн, 01.07.2013, 11:54 | Message # 34 |  |  | "Через терни - до зірок" Скажете: " І про що конкретно тут можна писати?" А це вже у кожного повинно бути своє бачення.
 |  |  |  |  

| 
| 
| inkulinets

♂ | Date: Пн, 01.07.2013, 11:57 | Message # 35 |  |  | Пое́зія (грец. ποίησις — «творчість» від ποιέω — «роблю», «творю») — художньо-образна словесна творчість, в якій мова використовується з естетичною чи евокативною (знаково-символічною) метою окрім або замість самої денотації. У поетичному тексті головна роль зазвичай відводиться формі висловлювання. Поезія є мовним мистецтвом, яке передбачає максимальне використання мовних засобів, а також творення нових поетичних образів, тобто нових семантичних зв'язків між мовними одиницями шляхом метафоризації чи метонімізації тексту. 
 RUSZIN
 |  |  |  |  

| 
| 
| inkulinets

♂ | Date: Пн, 01.07.2013, 11:59 | Message # 36 |  |  | В. Гюго: 
 Поезія не у формі думок, а в самих думках.

RUSZIN
 |  |  |  |  

| 
| 
| inkulinets

♂ | Date: Пн, 01.07.2013, 11:59 | Message # 37 |  |  | Не було епохи для поетів, але були поети для епох! (Л. Костенко) 
 RUSZIN
 |  |  |  |  

| 
| 
| inkulinets

♂ | Date: Пн, 01.07.2013, 12:03 | Message # 38 |  |  | Поэзия - это особая манера воспринимать внешний мир, специальный орган, который просеивает материю и, не изменяя, преображает ее. 
 Гюстав Флобер

RUSZIN
 |  |  |  |  

| 
| 
| inkulinets

♂ | Date: Пн, 01.07.2013, 12:03 | Message # 39 |  |  | Поэзия есть высший род искусства. 
 Виссарион Григорьевич Белинский

RUSZIN
 |  |  |  |  

| 
| 
| inkulinets

♂ | Date: Пн, 01.07.2013, 12:07 | Message # 40 |  |  | Не знаєте що писати про мову, про кохання, про Україну? Так про це й пишіть! Мовляв, не знаю що писати... 
 Ще раз наполягаю про вічність деяких тем - все інше "попса" і штучнісь!!!

RUSZIN
 |  |  |  |  

| 
| 
| Мурашка

♀ | Date: Пн, 01.07.2013, 12:33 | Message # 41 |  |  | А Якщо цей конкурс буде мати назву : "Літературні обжинки". Адже поки ми його проведемо і визначимо переможців ,буде
 саме час обжинків.Можна включити різні номінації (гумор,проза,
 поезія)і визначати переможців по кожній з них.Про нагороди особливо піклуватися
 немає необхідності,чудовою ногородою  є диплом сайту (моя думка)

|  |  |  |  

| 
| 
| natalka7474

♀ | Date: Пн, 01.07.2013, 15:47 | Message # 42 |  |  | І Я ЗА ДИПЛОМ САЙТУ.   
 У всьому світі хай спокійно діти сплять,
 І хай не будять їх ні танки, ні гармати,
 Хай їх оточує любов і благодать,
 А поруч з ними завжди будуть мама й тато.
 © 2014 Н. Хаммоуда
 |  |  |  |  

| 
| 
| oduvan4ik

♀ | Date: Пн, 01.07.2013, 16:38 | Message # 43 |  |  | Цитата (malovana) А проводились на Анумиках не тематичні, а за іншими принципами, наприклад, - 
 вірш за певним початком ( 1-2 рядки відомої всім поезії, а далі власне продовження), наприклад, абсолютно умовно

Тричі мені являлася любов...

А про що насправді писатиме людина... Може Україна, може, кохання....тут не важливо, головне вміло продовжити і вдало розкрити
 А мені подобається ця ідея - досить цікаво. Кожен може продовжити цю тему на власний розсуд. Головне - задати 1-2 рядки з відомої класичної поезії, а кожен бажаючий допише те, що вважає доречним. Це ж не буде переспів вже добре відомої поезії, а власне бачення заданої теми.

|  |  |  |  

| 
| 
| Oksanka

♂ | Date: Пн, 01.07.2013, 17:02 | Message # 44 |  |  | Дорогі друзі цікаве тут ведеться обговорення обговогення... Чомусь лижить душа до" прози з домішками поезії" на мій погляд -цікаво, складно.... ну а з точки зору практичності стверджувати не берусь   |  |  |  |  

| 
| 
| InhearT

♂ | Date: Пн, 01.07.2013, 17:09 | Message # 45 |  |  | Пропоную наступні теми конкурсу: 1. З вірою в серці і гори розвернеш.
 2. Божественне кохання.
 3. Не забувайте, діти, батька й неньки.
 4. Переродження
 |  |  |  |  

|