VI конкурс творів
|
|
Trajana
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 10:05 | Message # 31 |
| Мені сподобалася б тема про сенс життя.
|
|
|
|
inkulinets
♂
| Date: Пн, 01.07.2013, 10:18 | Message # 32 |
| А як вам тема
Рідна мова – співуча, красива.Я тебе не забуду ніколи.Ти, як мати, у мене – єдина.Нескінченна, як небо навколо.
RUSZIN
|
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 10:56 | Message # 33 |
| Ну, що можна написати про мову? Про те,що вона солов'їна і що ми її любимо? А про Україну? Так це калина і вишиванка....Це всім зрозуміло....... Скільки можна про це писати.........До нас про рідну мову давно написали.....
Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...
|
|
|
|
Мурашка
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 11:54 | Message # 34 |
| "Через терни - до зірок" Скажете: " І про що конкретно тут можна писати?" А це вже у кожного повинно бути своє бачення.
|
|
|
|
inkulinets
♂
| Date: Пн, 01.07.2013, 11:57 | Message # 35 |
| Пое́зія (грец. ποίησις — «творчість» від ποιέω — «роблю», «творю») — художньо-образна словесна творчість, в якій мова використовується з естетичною чи евокативною (знаково-символічною) метою окрім або замість самої денотації. У поетичному тексті головна роль зазвичай відводиться формі висловлювання. Поезія є мовним мистецтвом, яке передбачає максимальне використання мовних засобів, а також творення нових поетичних образів, тобто нових семантичних зв'язків між мовними одиницями шляхом метафоризації чи метонімізації тексту.
RUSZIN
|
|
|
|
inkulinets
♂
| Date: Пн, 01.07.2013, 11:59 | Message # 36 |
| В. Гюго:
Поезія не у формі думок, а в самих думках.
RUSZIN
|
|
|
|
inkulinets
♂
| Date: Пн, 01.07.2013, 11:59 | Message # 37 |
| Не було епохи для поетів, але були поети для епох! (Л. Костенко)
RUSZIN
|
|
|
|
inkulinets
♂
| Date: Пн, 01.07.2013, 12:03 | Message # 38 |
| Поэзия - это особая манера воспринимать внешний мир, специальный орган, который просеивает материю и, не изменяя, преображает ее.
Гюстав Флобер
RUSZIN
|
|
|
|
inkulinets
♂
| Date: Пн, 01.07.2013, 12:03 | Message # 39 |
| Поэзия есть высший род искусства.
Виссарион Григорьевич Белинский
RUSZIN
|
|
|
|
inkulinets
♂
| Date: Пн, 01.07.2013, 12:07 | Message # 40 |
| Не знаєте що писати про мову, про кохання, про Україну? Так про це й пишіть! Мовляв, не знаю що писати...
Ще раз наполягаю про вічність деяких тем - все інше "попса" і штучнісь!!!
RUSZIN
|
|
|
|
Мурашка
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 12:33 | Message # 41 |
| А Якщо цей конкурс буде мати назву : "Літературні обжинки". Адже поки ми його проведемо і визначимо переможців ,буде саме час обжинків.Можна включити різні номінації (гумор,проза, поезія)і визначати переможців по кожній з них.Про нагороди особливо піклуватися немає необхідності,чудовою ногородою є диплом сайту (моя думка)
|
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 15:47 | Message # 42 |
| І Я ЗА ДИПЛОМ САЙТУ.
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
|
|
|
|
oduvan4ik
♀
| Date: Пн, 01.07.2013, 16:38 | Message # 43 |
| Цитата (malovana) А проводились на Анумиках не тематичні, а за іншими принципами, наприклад, -
вірш за певним початком ( 1-2 рядки відомої всім поезії, а далі власне продовження), наприклад, абсолютно умовно
Тричі мені являлася любов...
А про що насправді писатиме людина... Може Україна, може, кохання....тут не важливо, головне вміло продовжити і вдало розкрити
А мені подобається ця ідея - досить цікаво. Кожен може продовжити цю тему на власний розсуд. Головне - задати 1-2 рядки з відомої класичної поезії, а кожен бажаючий допише те, що вважає доречним. Це ж не буде переспів вже добре відомої поезії, а власне бачення заданої теми.
|
|
|
|
Oksanka
♂
| Date: Пн, 01.07.2013, 17:02 | Message # 44 |
| Дорогі друзі цікаве тут ведеться обговорення обговогення... Чомусь лижить душа до" прози з домішками поезії" на мій погляд -цікаво, складно.... ну а з точки зору практичності стверджувати не берусь
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Пн, 01.07.2013, 17:09 | Message # 45 |
| Пропоную наступні теми конкурсу: 1. З вірою в серці і гори розвернеш. 2. Божественне кохання. 3. Не забувайте, діти, батька й неньки. 4. Переродження
|
|
|
|