VI конкурс творів
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 27.06.2013, 22:55 | Message # 1 |
| Шановні друзі!
З міні-чату бачу, що у Вас є бажання провести наступний конкурс творів. Давайте порадимось з вами разом, яку тему обрати для конкурсу і який вид творчості - вірші чи проза.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 27.06.2013, 22:58 | Message # 2 |
| За тему не скажу поки, адже перші пропозиції у міні-чаті були (прохання їх продублювати до цієї теми), а щодо виду творів, то мені б хотілося все-таки вірші. Проте наполягати не буду. Як вирішить більшість. Термін проведення пропоную липень-серпень. Підведення підсумків - напередодні Дня незалежності, або в інший термін, як Ви запропонуєте...
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 27.06.2013, 23:02 | Message # 3 |
| До речі, частина (або повністю, в залежності від форми призу) призового фонду вже є. Хто спонсор поки не скажу, адже наш користувач-спонсор теж може брати участь і отримати перемогу. Щодо призу, то це може бути набір сучасної поезії та прози, або класиків. Пропозиції щодо нагороди теж можна лишати у цій темі форуму + дайте лінки (якщо купувати) на Інтернет-магазини з цими подарунками.
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Пт, 28.06.2013, 00:17 | Message # 4 |
| А як щодо двох конкурсів - конкурс віршів та конкурс есеїв?
|
|
|
|
вершник
♂
| Date: Пт, 28.06.2013, 00:18 | Message # 5 |
| Цікавою б темою була: людина у сучасному світі.
|
|
|
|
malovana
♀
| Date: Пт, 28.06.2013, 01:37 | Message # 6 |
| а якщо це конкурс за якоюсь змішаною системою, щоб і проза і поезія.... алеце не так просто...зробити
конструктивна критика вітається
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пт, 28.06.2013, 04:18 | Message # 7 |
| Конкурси з поезії та прози одночасно складно проводити. Краще розвести у часі. Та й подарунки будуть лише для одного...
|
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Пт, 28.06.2013, 07:33 | Message # 8 |
| А якщо робити прозу з домішками поезії. Ну наприклад невеличке оповідання чи стаття а в ній вірш чи римований діалог. Хто зна, як би вийшло. )))) може щось і вийщло б.
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
Post edited by natalka7474 - Пт, 28.06.2013, 07:34 |
|
|
|
malovana
♀
| Date: Пт, 28.06.2013, 12:11 | Message # 9 |
| Цікаво може отриматисяЦитата (natalka7474) А якщо робити прозу з домішками поезії. Ну наприклад невеличке оповідання чи стаття а в ній вірш чи римований діалог. Хто зна, як би вийшло. )))) може щось і вийщло б.
конструктивна критика вітається
|
|
|
|
natalka7474
♀
| Date: Пт, 28.06.2013, 13:13 | Message # 10 |
| Цитата (natalka7474) А якщо робити прозу з домішками поезії. Ну наприклад невеличке оповідання чи стаття а в ній вірш чи римований діалог. Хто зна, як би вийшло. )))) може щось і вийщло б. Цитата (malovana) Цікаво може отриматисяЦитата (natalka7474) Я РОЗУМІЮ,ЩО Й ОЦІНИТИ ТАКИЙ КОНКУРС БУДЕ НЕ ЛЕГКО, ТА МИ НЕ ОБМИНЕМ УВАГОЮ НІ ПОЕЗІЮ , А НІ ПРОЗУ. ТАК СКАЗАТИ-2 В 1-ному.
У всьому світі хай спокійно діти сплять, І хай не будять їх ні танки, ні гармати, Хай їх оточує любов і благодать, А поруч з ними завжди будуть мама й тато. © 2014 Н. Хаммоуда
|
|
|
|
Мурашка
♀
| Date: Пт, 28.06.2013, 14:15 | Message # 11 |
| Мені подобалася ідея Валентини С.( відкриті листи Наталі), можна ,при бажанні її продовжити ,тільки це вже можуть бути листи будь кому ( до людства, до друзів, до заробітчан і т.д.,навіть до природи (адже нам є їй що сказати,за що вибачення поросити).
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пт, 28.06.2013, 15:01 | Message # 12 |
| Мені подобається тема, яка є підписом/девізом під дописами пані Наталії: У СЕРЦІ БОГ, РОДИНА, УКРАЇНА!
|
|
|
|
Koshkina
♀
| Date: Пт, 28.06.2013, 15:04 | Message # 13 |
| Хотілося б , щоб були конкурси віршів.То ж пропоную такі теми: 1Поет перегортає сторінки душі. 2. Сьогодні ворог - завтра друг. 3.Родинне коріння - енергія буття, вода цілюща для життя. 4.Де відшукати сенс життя і весь його секрет? Надіюся, що якась із моїх тем сподобається. З повагою Ірина Пшиченко
Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...
|
|
|
|
inkulinets
♂
| Date: Пт, 28.06.2013, 15:19 | Message # 14 |
| Добрий день! Пропоную декілька тем для конкурсів з поезії:
1. Рідна мова - вірші мають оцінюватися з точки зору краси української мови. 2. Жартівливі вірші. 3. Пейзажна лірика. 4. Вірші про кохання - вічна тема!
З повагою до всіх авторів та читачів!!!
RUSZIN
RUSZIN
|
|
|
|
freedom
♀
| Date: Пт, 28.06.2013, 17:31 | Message # 15 |
| Дорогі мої,А мені здається ,що потрібнл проводити конкурс або віршів,або прози,а разом мені здається не можна.А тема- звичайно-ЛЮБОВ на якій тримається все наше життя.Без любові немає нічого.Така моя думка.З повагою і любов,ю-Галина Несмашна.
|
|
|
|