ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 29.03.2024, 07:44
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Конкурси віршів » Конкурс "Кращий коментар" - обговорюємо, пропонуємо (Лучший комментарий конкурс)
Конкурс "Кращий коментар" - обговорюємо, пропонуємо
virchi    Date: Ср, 16.10.2013, 15:53 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
На пропозицію користувача Украна відкривається тема щодо обговорення конкурсу на кращий коментар.

У цій темі приймаються пропозиції щодо умов конкурсу. Єдине, що прошу, щоб умови конкурсу були якомога легше виконати, щоб участь користувачів у визначенні переможців була максимальною.

Attachment: 7962140.jpg (39.7 Kb)


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


virchi    Date: Ср, 16.10.2013, 15:59 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Пропоную щоб підведення умов конкурсу було раз на місяць, а нагородження переможців - за результатами трьох місяців чи пів року.

Участь користувачів у визначенні переможців повинна бути максимальною, адміна - мінімальною. Як це зробити - є кілька шляхів. Перший - визначення кращих коментарів за оцінкою самого коментаря (оцінки коментарів, які можуть ставити усі користувачі). Другий - визначення кращих коментарів за думкою авторів віршів. Інформацію про такі коментарі будуть надсилати автори віршів чи інші користувачі за 3 -5 днів до завершення місяця на приват адміна чи у спеціально створені тему на форумі з інформацією про назву вірша + лінк на вірш + номер коментаря, який вважають достойний перемоги). Потім - один-два дні - голосування. Якщо оцінюємо за кількість оцінок за коментар, то голосування буде не потрібне.


А які Ваші пропозиції?


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


virchi    Date: Ср, 16.10.2013, 16:04 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Конкурс має на меті активізувати обговорення користувачами творів на сайті а також відзначити тих, хто не просто висловлює своє захоплення твором, а й допомагає автору відшліфовувати вірші чи прозу, акцентує увагу на сильних і слабких сторонах тощо.
Проте якщо такий конкурс не потрібен, або вже знаєте, що він буде не популярним, то теж вказуйте.


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


Валькірія    Date: Ср, 16.10.2013, 17:09 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
8
Вітаю ініціативу нашого колеги Украна щодо проведення такого конкурсу. Адже саме завдяки мудрим коментарям ми маємо шанс вдосконалювати нашу творчість, крізь призму чужих віршів більш об'єктивно оцінювати власні творіння, а також ближче запізнатися з друзями по перу... На жаль, не усі на цьому сайті цінують дружні поради поетично вдосконалюватися, хоча з великою насолодою дорікають іншим за їхні недоліки явні та вигадані... Але кожен з нас вправі зробити власний вибір - тупцювати йому на місці чи шліфувати власні творіння, наче алмаз...
Пам'ятаймо, що поступ у будь-якій справі, а особливо у творчості, можливий лиш тоді, коли ми навчимося бути водночас і слухняним Учнем, і мудрим Учителем!


Із келиха Життя невпинно ллється час, а ми п'ємо Любов, як завше, про запас. І рани на душі відмоленим дощем ми зцілюєм й щомить Любові прагнем ще!!!
 


Мурашка    Date: Ср, 16.10.2013, 17:17 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
49
Конкурс цей має мету-це активізувати користувачів ,але ( на мою думку) великих
змін не буде...Хочеться ,щоб з"явився один чи два особливі смайлики для того,щоб
їх ставити під коментарями у яких використані цитати або це є віршований коментар.
 


Oksanka    Date: Ср, 16.10.2013, 17:52 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
12
Підтримую мету конкурсу. Мені надходили коментарі, які хотілося б виділити за особливою шкалою. yes
 


virchi    Date: Ср, 16.10.2013, 22:43 | Message # 7
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Цитата Мурашка ()
смайлики для того,щоб
їх ставити під коментарями у яких використані цитати або це є віршований коментар
- тобто щоб ці смайли ставив автор твору (чи хтось інший) під коментарем користувача?


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


характерник    Date: Ср, 16.10.2013, 22:52 | Message # 8
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
12
...напевне щоби і автор і будь-хто. більше смайлів - кращий результат.
 


halo4ka    Date: Чт, 17.10.2013, 12:58 | Message # 9
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
4
У мене самою не багато коментарів "на рахунку". Може, того, що часто пропадаю з Анумо. Та ініціативу підтримую.
"Визначення кращих коментарів за думкою авторів віршів" - хороший варіант. Але тоді слід визначитися із кількістю кращих коментарів від одного автора, а десятку, наприклад, кращих коментарів місяця обирати голосуванням.
 


Мурашка    Date: Чт, 17.10.2013, 14:12 | Message # 10
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
49
Припоную виділяти окремі фрази із коментарві,
що найбільше припали до душі (обов"язково писати назву
вірша і ,звичайно ,ім"я автора коментаря ),це повинно бути окремою колоночкою
на головній сторінці ( щоб інформація "впадала в очі") .


Post edited by Мурашка - Чт, 17.10.2013, 14:13
 


Asedo1949    Date: Чт, 17.10.2013, 17:22 | Message # 11
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
58
Питання - складне.  Ось, наприклад,  як  чи  за  якими  критеріями  визначити   який  з  коментарів   кращий,  той,  що   вказує   на  помилку  і  радить  як  виправити,  чи  той,  що  обійде  гострі  кути,  а  то  і  взагалі  відпишеться   віршованим  твором,  не  згадавши  ні  слова  про  ваш  твір. Хіба  що  використати  пораду,п.Характерника,  щодо   смайликів(що більше то краще), але  ж  ми  поважний  сайт  і  такі  жарти  нам  не  долиця.
Я  цілком  погоджуюся  з,п.Наталею,(Валькірія) щодо  коректного  викладу   коментаря  і  правильного  сприйняття  різного  коментаря,  так  як  це  наш  хліб, так  би  сказати, але  спершу  ми  повинні   навчитися  цієї  примудрості. Пропоную  щиро  і  від  душі  не  просто  коментувати,  а  обговорювати  твір  який  розглядаємо. Тих  авторів,  які  будуть  включатися  в  обговорення - коментувати,  а  ті,  що  чогось  вижидають,  залишати  без  коментів. Вибір  кожного - його  особиста  справа.  І  тільки  тоді,  можна  буде  говорити,  як  хто  і  на  скільки  активно  працює.


Господний дар- чистая душа !
 


характерник    Date: Чт, 17.10.2013, 18:32 | Message # 12
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
12
6204
Цитата Asedo1949 ()
Хіба  що  використати  пораду,п.Характерника,  щодо   смайликів(що більше то краще), але  ж  ми  поважний  сайт  і  такі  жарти  нам  не  долиця

я не жартував...спробую пояснити. 
Цитата Asedo1949 ()
Пропоную  щиро  і  від  душі  не  просто  коментувати,  а  обговорювати  твір  який  розглядаємо. Тих  авторів,  які  будуть  включатися  в  обговорення - коментувати,  а  ті,  що  чогось  вижидають,  залишати  без  коментів. Вибір  кожного - його  особиста  справа.  І  тільки  тоді,  можна  буде  говорити,  як  хто  і  на  скільки  активно  працює.
...щодо авторів...зовсім не обов'язково чекати їх включення...причини невключення можуть бути різні і не обов'язково це буде вичікування з їх боку...оцінення коментарів в ході жвавого обговорення - на мій погляд буде просто "каша"...будь-який конкурс передбачає а) чітку кількість учасників б) чіткі правила гри та критерії оцінки в) час та місце проведення, тривалість г) визначених судей...перелік можна продовжити. Отже учасники - це ті, хто коментує. Не автори. Їх задача - надати твори і "віддати" їх на обговорення. Без власних коментарів. Єдино - відзначати смайлами ті коментарі, що їм сподобались. Буде менше зайвих емоцій. Так само ті, хто буде брати участь у оцінці коментарів, відзначають ті, що сподобались, смайлом. Без обговорення самого коментаря. Це можна зробити по закінченні конкурсу, виказати чому так або інакше. Подобається - смайл. Ні - не ставте. Смайл можна ставити тільки один раз до кращого на ваш погляд коментарю одного твору. Якщо таких коментарів на ваш погляд більше, то можна оцінити і їх, але тільки один раз. Тепер головне. Кількість учасників оцінки. Якщо зробити її необмеженою, а оцінку необмеженою в часі, то це буде нескінченна сага) Зазвичай для участі у конкурсах учасники подають заявки. Щоби адміністрація могла визначитись з кількістю. Пропоную зробити так - подати заявки на участь тим, хто бажає. Для решти можливість коментувати відключити і залишити тільки можливість оцінки смайлом коментарів, що надійшли. Твори для коментування. Тут теж не все просто. Може бути і кілька творів за день, а може бути і "застій". Знову часовий показник. Тому можливо зробити так - підготувати авторам заздалегідь по одному (або декілька) твору на конкурс. Це може бути і вже готовий твір, який у автора є і також заявити про готовність до участі у конкурсі. Після цього всі твори виставити у окремому розділі для коментування учасниками конкурсу. Надати час коментаторам підготуватись), виділити час для надання  коментарів. Хто буде готовий прокоментувати одразу - будь ласка. По завершенні визначеного часу - підрахунок отриманих смайлів і підбиття результатів. На мій погляд це дасть змогу провести конкурс організовано, у визначені строки і без зайвого ажіотажу, який цілком можливий) Я розумію, що на сайті присутні творчі люди і будь які обмеження їм не до вподоби), але умови будь якого конкурсу завжди жорсткі.
 


LesyaGenyk    Date: Чт, 17.10.2013, 20:24 | Message # 13
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
3
Думаю, ідея чудова! Такий конкурс однозначно зактивізує і пожвавить обговорення творів, а отже його доцільність і потрібність очевидна. Тільки треба визначити критерії, за якими будуть оцінюватися коментарі...
 


характерник    Date: Чт, 17.10.2013, 20:55 | Message # 14
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
12
щодо критеріїв, то тут важко дотриматись об'єктивності. але спробувати можна. треба визначити, які пункти має  обов'язково  містити коментар. тобто - ці пункти мають бути, але дозволяється додавати і суто своє бачення. приклад пунктів: аналіз ( аналіз вірша Бодлера ), оригінальність рим, пунктуація, розмір, наголос тощо...це суттєво полегшить роботу оцінювачам.
 


Asedo1949    Date: Чт, 17.10.2013, 21:12 | Message # 15
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
58
Із   слів  п. Олександра  я  зрозуміла,  що  такий   конкурс   треба  буде  проводити   на  форумі (всі твори виставити у окремому розділі для коментування учасниками конкурсу.) Зараз  на  головній  мало  тих  хто  коментує, а  на  форумі  і  поготів.

Господний дар- чистая душа !
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Конкурси віршів » Конкурс "Кращий коментар" - обговорюємо, пропонуємо (Лучший комментарий конкурс)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz