|
АНУМИКИ. SOS ІЗ САЙТУ!
| |
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:42 | Message # 1 |
| SOS ІЗ САЙТУ! SOS SOS SOS SOS SOS
Пізно вам уже гадати, Мабуть, про "ля-ля". Треба просто колисати Сайтівське маля. Віктор Кучерук, коментар до вірша "Колискова", опублікованого 25.06.2009 Гей, на сайті! Тра-ля-ля! Нам підкинули маля! Голосисте удалося - Аж стає дибкИ волосся. Вже і памперси міняла, Годувала, забавляла: "Цяця! Кака! Буба! Ґава!" - Я ж не Баба! Я - Октава... Цілу ніч не спала (ля!) - Верещало немовля. Дід наш, Віктор, ледве дише: У дитя вчепивсь - колише... Я висловлюю протест! НА БАТЬКІВСТВО РОБИМ ТЕСТ! Є поетів повно в домі, І підозри є вагомі. То ж під слідство ми берем Чоловічий весь гарем. Тільки Гонта в нас один - "Образцовий" сім'янин (Хоч у серці, тет-а-тет, Вася Гонта - теж поет). Перший: МІША COCODE. Розкажи-но, з ким і де?.. Пишеш, Міша, про дощі, А ховаєшся в кущі? Батьком може буть й КУЗАН (Хоч мовчить, як партизан): Любить він стрибнуть у гречку - От і маємо яєчко. Лиш займається зоря - НЕМО квапиться в моря. А Оленки і Валюші Залишаються на суші. ОЛЕКСІЙ ТИЧКО осінній Що, скажіть, шукав у сіні? Та і DRILLINGER так файно Прикидавсь в степу комбайном. Любить САША БИК актрисок, Що й не вистачить колисок. А KOJOMBO? Теж кохає - "Із бутилкой" він гуляє. Перевірить тра', як слід, Що там колошматив DID: Чи берізку, чи спідничку, Чи сусідську молодичку... Сумнів є, товариші? ПОЧИТАЙТЕ ЇХ ВІРШІ! Ну, працюйте, любий клан! А мені пора в Мілан...
Attachment:
2024944.jpg
(21.7 Kb)
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Ср, 08.07.2009, 02:18 |
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:44 | Message # 2 |
| COCODE (28.06.2009 00:56) Ах от так.......то тут виною Дощ що йде над головою. Закохався в нього я, Та причому тут маля. Ми дорослі, тут всі знають Від дощу так не буває. Хочеш тест ти провести Розкажи з ким була ти ? Чом втікаєш у Мілан А маля лишаєш нам. Ти не баба, ТИ - ОКТАВА, Впевнений, чудова мама. Та цей крок не зрозумів.... Скликала усіх мужчин І загадку задала Хто з Вас батько !? Тра-ля-ля Вже ми знаєм, мама ти На батьківство і вкажи
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Ср, 08.07.2009, 01:46 |
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:45 | Message # 3 |
| octava (28.06.2009 11:37) Ну, подумай, Міша, трошки: Мушу буть суха, як дошка. Я - Октава із мітлою І залишуся такою. Якби "круглою" була, То б зламалася мітла! І тоді б мене мерщій Вигнав з фірми пан Кощій! Звинувачення знімаю, Бо дітей не підкидаю Ані власних, ні чужих. Та й на сайті люблять їх. Будь, як хлопчик Помагай! Підійди-но. На! Тримай Цю Олюню чи Наташку. І звари вівсяну кашку!
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:45 | Message # 4 |
| COCODE (28.06.2009 12:01) Отакої, вже спихнула Ніжним словом підманула На руках в мене Олюня, Чи Наталя, мо Светуля ? Ти куди знов полетіла, Все тиняєшся без діла... То в Мілан тебе несе, То на Озеро Гарден. Зупини свою мітлу, Кашу дай, я вже звар"ю Завжди Ви отак жінки Маля дали й навтьоки Ну та добре, Бог з тобою Буду мав в сім"ї я двоє Гарне сайтівське маля, Все, беру до себе я
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:46 | Message # 5 |
| 45tom (28.06.2009 12:20) Ну тата ми на суд, на експертизу.... А маму нам зозулю як знайти? Я прочитав твій вірш увесь до низу, і зрозумів...Не знаєш цього й ти! Хай Тичка може й винувате сіно.... Він запахи шукав.Кого знайшов? Все нюхав заболіло аж коліно. На сіні він межу не перейшов! Самі собі ми судді й адвокати, але дитя на сайті уже є! Гуртом на соску гроші із зарплати, і кожен молочко нехай несе...
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:47 | Message # 6 |
| octava (28.06.2009 12:46) Знала я: ви хлопці добрі, Й не лише в кущах хоробрі! Ви, Тичко, - не лорд, не тролль, А справжнісінький король! (А, до речі, ти, Мішулю, Склав вірша і про "зозулю" Доведеться зачекати, Що нам скажуть інші "тати"...
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:47 | Message # 7 |
| COCODE (28.06.2009 13:01) Двоє справки принесли, Совість маєм чисту ми. Я вже сам бажаю взнати Хто ж тут буде справжній тато !?
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:47 | Message # 8 |
| 45tom (28.06.2009 13:26) Не дізнаєшся ніколи.... Божий дух приніс з небес! Хоча й знаємо зі школи, не бува таких чудес!
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:48 | Message # 9 |
| svetakedyk (28.06.2009 13:28) Я підкралася тихенько, Вибачте, що лізу. Вже доросла, хоч маленька, Бо у казку вірю. Тож дитятко миле, Всі по черзі колихати Будуть трепетні мамусі І щасливі тати. Справа вийшла вже така, Бачте, як би це сказати… Танцювали «голяка» Всі без винятку на сайті. Розібрати у сп’янілім Стані хитрого екстазу Хто сполохав «гамір», Важко , я вам скажу. Тут подумалось таке: Нащо правду знати, Краще добрі мами І шановні тати, Будемо дитятко Радістю плекати. Буде все у нас уперше, Неповторно, як завжди. Бо любов безмежна, Як і малюки.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:48 | Message # 10 |
| 45tom (28.06.2009 13:38) У процесі було двоє,поетеса і поет! ми шукаєм тільки тата,ну а винний весь дует!
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:49 | Message # 11 |
| svetakedyk (28.06.2009 13:46) Це вже як, сказати Винних взагалі нема, Є безмежне щастя – На руках маля. Певно із наснаги вилиту у спрагу, Із краплин і снігу зліплені в потіху, З сонечка промінчик, блиск із місяця сяйнув… так натхнення свіже вітер в кожного дихнув. Затріщали доли пошуку сердець – крихітний і ледь помітний… Та зізнайтеся, що кожен з нас був хоч трішечки вагітний.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:49 | Message # 12 |
| Mira (28.06.2009 13:58) Тут спихнула, підманула. Покрутилася, звернула, Зупинилась, відпочила, Й далі на мітлі злетіла. А малятко все кричить, Спатоньки… живіт болить. І сльозу пуска невинно: «мамо, час іде невпинно, А ти граєш із дядьками, То літаєш із тітками, Мамо, - тягне рученята,- Розкажи мені про тата.» Вже і памперси міняла, Молоком вже годувала. Все шукаєш того тата – Вірного за панібрата. Може досить вже шукать, Треба вкласти доньку спать. Ну а тато – чесний Міша, Хай біжить, згоріла ніша З кашею із-за розмов. Хай біжить, летить немов Крила його піднімають, Всі секрети тата знають. От тобі і роль на сайті, Тепер Мішу татом знайте. Тому, тату, геть спідниці, Геть розмови і дівиці. На руках тримай Наталю, Чи Олюню чи Тамару, Чи Світлану, чи Іришку, Чи вреднулю Міру – мишку. Годі, хай мале поспить, Будем всі його ростить.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:50 | Message # 13 |
| 45tom (28.06.2009 14:00) Я протестую....Хочу правду, бо на кону нове життя! Не нагодуєш ти віршами ,без молочка мале дитя!
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:50 | Message # 14 |
| Mira (28.06.2009 14:07) а хто сказав, що лиш віршами? тут кашку тато варить. а може це маля - поет, лише й віршами марить.
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Ср, 08.07.2009, 01:51 |
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 08.07.2009, 01:51 | Message # 15 |
| octava (28.06.2009 14:09) Дуже добре, що із нами Є і потенційні мами! Хто варить на черзі суп? Є в маляти перший зуб!
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Ср, 08.07.2009, 01:53 |
|
|
|
|
|
|