Зустріч - 2011!!!!
|
|
Sofi
| Date: Чт, 02.06.2011, 07:41 | Message # 31 |
| ЩОдо авансів! На жаль, витрат на "шосте" питання нашого фестивалю більше, ніж би ми того хотіли... Підрахувавши усе, визначили, що аванс повинен бути 100-110 гривень. Сьогодні відкрию рахунок, що ВАМ усім було зручно скидувати кошти. Приватбанк підійде?
|
|
|
|
Medbrat
♂
| Date: Чт, 02.06.2011, 08:33 | Message # 32 |
| Ну дак я думаю, що підійде! Дяка за інхформацію
Зруйнуй суспільства Алькатрас, Тікай з примарної тюрми, світогляд створює не нас світогляд творимо всі ми...
|
|
|
|
Sofi
| Date: Нд, 03.07.2011, 08:59 | Message # 33 |
| Внесок на спільний стіл після виступу - 100 гривень Вартість готелю на одну людину - 50 - на добу ( в кімнатах 2-4 людини) Обіцяють нам віддати весь поверх. Душова одна на дві-три кімнати, туалет так само. Їз собою мати обов'язково зручний одяг для пікніка, рушники (їх в готелі чомусь не дають, білизну - дають), бажано купальник. Принаймні, місця він не займає багато. Приїжджаємо, бажано, 22 липня. На цей вечір у нас заплановані шашлики у вузькому колі і повна імпровізація та святкування Дня народження одного нашого поета)) 23 - ранок - виступи, а одразу після - застілля..... Ще буде час для екскурсії парком.... аванс на шашлик - 100грн Висилаємо мені особисто .... Адресу дам у приваті кожному, хто їде!
Post edited by Sofi - Нд, 03.07.2011, 09:00 |
|
|
|
TamaraHanenko
♀
| Date: Пн, 11.07.2011, 20:31 | Message # 34 |
| Привіт Усім!!! Ну, як вам добре - зустрінетесь, природою полюбуєтесь, натхнення наберетесь. Перепрошую, що я оце лиш тепер обізвалась - оголошення раніше не бачила, рідко на сайті буваю, - суєта замучила:) В Україні цього літа не буду, посилаю віртуальні цілунки... Гарної і творчої зустрічі! Нових поезій!
Тамара Ганенко
|
|
|
|
Sofi
| Date: Пн, 11.07.2011, 21:14 | Message # 35 |
| Цьом!!! Шкода, що Тебе не буде!
|
|
|
|