Зустріч - 2011!!!!
|
|
Sofi
| Date: Сб, 09.04.2011, 15:06 | Message # 1 |
| Як і того року, пропоную літо та Умань! Зголошуємось! Для резервування готелю бажано одразу невеликий аванс внести! Думаю, що скинемось гривень по 50 до зустрічі... Якщо не готель, то є можливість зняти будиночок і дві-три квартири, але так буде дорожче! Обираємо дні так, щоб у п'ятницю заїхати, суботу гуляти, неділю - роз'їжджатись... Чекаю перш за все відповідей з-за кордону!
|
|
|
|
Did
♂
| Date: Сб, 09.04.2011, 18:06 | Message # 2 |
| Ну, що ж - тоді із-за меж Черкаської області будемо повідомляти їм услід...
Від любові до матері - плаче дитина. Від любові до дівчини - сохне юнак. Є любов до Вітчизни у серці мужчини. Є любов до життя в дідуся. - Чи не так?
|
|
|
|
Sofi
| Date: Сб, 09.04.2011, 21:34 | Message # 3 |
| То ти кому? Вітю, то на коли? Бо наша діаспора мовчить, як рибки!
|
|
|
|
COCODE
♂
| Date: Сб, 09.04.2011, 21:45 | Message # 4 |
| Та не мовчить діаспора.........Їй просто поки не тикнеш, вона не побачить (це я тільки себе маю на увазі) Пропозицію приймаю, навіть якщо не приїду внесок роблю обов"зково.
шукаю те чого нема
|
|
|
|
Валькірія
♀
| Date: Сб, 09.04.2011, 22:34 | Message # 5 |
| Я б до Вас з радістю також приєдналась, лише поки що не знаю, куди мене занесе доля цього літа...
Із келиха Життя невпинно ллється час, а ми п'ємо Любов, як завше, про запас. І рани на душі відмоленим дощем ми зцілюєм й щомить Любові прагнем ще!!!
|
|
|
|
octava
♀
| Date: Сб, 09.04.2011, 22:40 | Message # 6 |
| Здрастуйте, усі мої дорогенькі. Софійко, дякую за повідомлення. Із превеликою радістю приєдналася б, та не знаю точної дати. В Україну планую після 15 липня. Якщо всіх інших влаштовує таке "припізнення"... "Бронь" вношу у будь-якому випадку Цілую усіх по порядку.
Коли згасає свічка сподівання, поезія запалює свічки (Т.Захаревич)
|
|
|
|
Did
♂
| Date: Сб, 09.04.2011, 23:01 | Message # 7 |
| Тепер я до середини липня умиватися не буду...
Від любові до матері - плаче дитина. Від любові до дівчини - сохне юнак. Є любов до Вітчизни у серці мужчини. Є любов до життя в дідуся. - Чи не так?
|
|
|
|
Sofi
| Date: Нд, 10.04.2011, 07:33 | Message # 8 |
| Тоді починаємо планування на кінець липня! Пора майже вільна у плані житла - добре! Тепло - можна буде на природу з ночівлею, якщщо що... Я зараз цікавлюсь можливістю поїхати до річки на шашлик. Тому купальники беремо усі і одяг, в якому можна буде сидіти навколо багаття)) Мішо, аванс вносити - то для тих, хто тут... І то, якщо не всі внесуть, то не страшно, бо резервувавння номерів - то тільки частина справи)))
|
|
|
|
45tom
♂
| Date: Нд, 10.04.2011, 11:17 | Message # 9 |
| Привіт усім!Мені відпустка влітку не світить, тому буду тікати з роботи, а коли то уже мені і не важливо.Погоджуюся на дати вибрані більшістю.Бажано Вікторе до середини літа умиватися, а вже потім до зими - ні!
Олексій Тичко
|
|
|
|
Did
♂
| Date: Нд, 10.04.2011, 13:33 | Message # 10 |
| А як бути із поцілунками Світлани? Вона, на відміну від Софії, котра просто заціловує завжди усіх, це робить не часто...
Post edited by Did - Нд, 10.04.2011, 13:33 |
|
|
|
45tom
♂
| Date: Нд, 10.04.2011, 19:19 | Message # 11 |
| я мав на увазі, що умиватися до середини липня треба( з точки зору гігієни), а вже потім(бо Світлана поцілує) - не треба.
Олексій Тичко
|
|
|
|
Sofi
| Date: Нд, 10.04.2011, 22:10 | Message # 12 |
| Я не всіх цілую! Кедрова от не хочу!
|
|
|
|
45tom
♂
| Date: Нд, 10.04.2011, 22:58 | Message # 13 |
| правильно, він до критики не прислуховується і грубо відповідає на конструктивні коменти...Це все жарти, а треба потихеньку згуртовуватися. У нас досвід є, багато організаційної роботи лягає на плечі уманчан, треба визначатися з датою!
Олексій Тичко
|
|
|
|
shetamara
♀
| Date: Пн, 11.04.2011, 13:20 | Message # 14 |
| Ви визначайтеся, а я, якщо зможу, то приїду, а ні, то буду "в прольоті" (смайлик плаче). Під усіх важко підстроїтися. Тим більше нас, діаспорських.
Любити - це значить бачити диво, яке інші не помічають. (Слова невідомого автора)
|
|
|
|
taisa75
♀
| Date: Пн, 11.04.2011, 14:03 | Message # 15 |
| Гарна ідея. Якщо все складеться,то я ЗА!
Таїсія Цибульська
|
|
|
|