|
Вірші про квіти
| |
InhearT
♂
| Date: Пн, 12.03.2012, 23:09 | Message # 31 |
| мій старий-добрий віршик..:)
Волошки Без тебе, мила, сумно трошки, Приносить вітер теплі сни, І посміхаються волошки В зеленім полі восени. А завтра вранці до світання Із ніжним співом солов’я, Згадаю в полі про кохання, Тобі нарву волошок я. Волошки граються із сонцем І зачаровують, як ти, Коли поглянеш у віконце На мене знову з висоти. І посміхнешся незрівнянно І звільниш щастя із тенет, Тобі одній я так старанно У полі рватиму букет. Коли зустрінемось, не знаю, Сльозу кидаю до роси, І кожен день тебе шукаю, Щоб знов напитися краси. З далечини твого волосся Приносить вітер аромат, Та він не твій. Мені здалося, Так пахне волошковий сад. До квітки квіточку складаю І бережу прекрасний цвіт, Думками вкотре повертаю Себе назад на кілька літ. Коли ми вдвох посеред літа Під теплим та рясним дощем Збирали у корзинку квіти, Аж доки повну не зберем. Візьму букет, поставлю в воду, Щоб милуватись можна ним, Волошки пам’ятають вроду, Хоч дні минають, наче дим. Як ти, не вміють квіти гріти, Прийди сюди, любов моя, Тебе чекатимуть тут квіти, Тебе чекатиму тут я.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 12.03.2012, 23:26 | Message # 32 |
| Гарний ліричний вірш. Бачу треба додати добірочку віршів про волошки, а можливо хтось іще поділиться віршом з цієї теми
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
InhearT
♂
| Date: Вт, 13.03.2012, 16:11 | Message # 33 |
| ще один "квітковий" у своїй шухляді знайшов..)
Біла троянда
Якщо життя – дорога, наш шлях, як паралелі, Якщо життя – польоти, пілоти в нім не ми, Якщо життя – оазис, ми й досі у пустелі, Якщо життя – це воля, заручники тюрми. Твої чорняві коси, засмага твого тіла Ніколи не сховають душевної краси, Для мене ти насправді назавжди ніжно-біла, Хоча нас всіх міняють вже пройдені часи. Я малював портрет твій на білому папері Лиш крейдою, щоб душу твою не зіпсував, При зустрічах з тобою я на своїй манері Троянди тільки білі так щиро дарував. Якщо життя – підйоми, не дай мені упасти, Якщо життя – це книга, дозволь перепишу, Якщо життя – це пекло, я спробую украсти, Якщо життя – лиш мрія, навіки залишу. Хоч зараз ти далеко, відчуй мої страждання, Десь там, де білі квіти і де ступаєш ти, На згадку про минуле, на пам'ять про кохання, Троянду білу в коси чорняві заплети. Якщо життя – це річка, знайди на ній мости, Якщо життя – це ніжність, то спробуй зберегти.
|
|
|
|
Asedo1949
♀
| Date: Ср, 14.03.2012, 23:01 | Message # 34 |
| Квіти.
В небі хмари мов сонні Над землею пливуть, На моїм підвіконні Дивні квіти цвітуть.
Червоніє калачик, Фуксій грона висять, І зелений майданчик, Як зимовий мій сад.
Віддихаю душею Я у цьому саду, І любов’ю своєю Кожну квітку люблю.
Всі для мене мов діти, Мов велика рідня, Як же їх не любити, Щастя мого буття.
Господний дар- чистая душа !
|
|
|
|
vera1000
♀
| Date: Вт, 25.10.2022, 21:52 | Message # 35 |
| дякую за чудові вірші. так приємно почитати.
|
|
|
|
|
|
|