|
Вірші про дощ
| |
virchi
♂
| Date: Ср, 11.04.2012, 00:17 | Message # 1 |
| У цій темі публікуються вірші про дощ українською, російською та іншими мовами. Власні українські вірші про ліс бажано публікувати у спеціально створеній темі каталогу " ПОЕЗІЯ та ПРОЗА", що знаходиться за цим лінком: вірші про природу (там отримаєте більше коментарів/рецензій від наших користувачів сайту)
Attachment:
8097117.gif
(191.6 Kb)
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Ср, 11.04.2012, 23:43 | Message # 46 |
| Александр Шахов
*** Бывает, что дожди идут зимой, Бывает пес с котятами играет, Бывает холодно в душе мне даже в зной, Бывает ненависть в любовь перерастает.
Бывает, что я жду Тебя опять, Когда на сердце боль как льдинка тает, Бывает, я готов Тебя понять, И словно ненависть в любовь перерастает.
Бывает, что мне некогда дышать, Когда меня обида угнетает, Но как же хочется к себе Тебя прижать, Когда вновь ненависть в любовь перерастает.
Хочу и не хочу Тебя судить, Кто видел нас, тот нашу правду знает. Нам всем в тот мир с грехами уходить, Лишь сердце по-другому вот считает.
stihidl.ru/poem/58483/
Attachment:
1868204.jpg
(74.9 Kb)
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
iv-ann
♂
| Date: Пт, 03.04.2015, 18:42 | Message # 47 |
| Ідуть дощі , ідуть часто бурхливі , осінні тихі , мов голодні … полохливі …
ОЛЕКСАНДР КРОХУН
ДОЩ
Я люблю тебе , дощ сумовитий ,
Хоч не знаю , за що і чому.
Коли плачуть над вікнами віти
І вдивляється вечіть в пітьму.
Коли мріється й пишеться вволю
І зникає задавлений щем .
І стихають незаймані болі
Під цілющим осіннім дощем .
Я давно полюбив тебе , друже ,
Твою пісню журливу без слів .
Ці твої вересневі калюжі –
Мов заплакані очі землі .
Любов – життя предтеча І смерті – спадок Творінь – зачаток Душі – свічадо ЕМІЛІ ДІКІНСОН
|
|
|
|
iv-ann
♂
| Date: Сб, 04.04.2015, 18:27 | Message # 48 |
| Рідна мова , як колиска життя , рідна мова лише в рідних серцях .
ВАЛЕНТИН МИХАЙЛЮК
СИВИЙ ДОЩ
Сивий дощ наздоганяв ,
В груди бив і спину ,
Щоб я марно не зайняв
Грона горобини .
Вже і хрестик , і свіча
У мене на грудях ,
Бо священне помічав
І в цвіту , і в людях .
Україні понесу
Багряне намисто ,
Захисти її красу ,
Матінко Пречиста.
Щоб душею не кульгать
До святої кручі ,
Щоб у снах не сновигать
У думки болючі.
Сивий дощ , либонь , мине ,
Не дарма ж молився ,
Щоб земляк в життя ясне
Вовком не дивився ,
Серед ночі не стріляв
Зрощене віками ,
Не виймав із-за халяв
Мову з острюками.
Україні понесу ,
Багряне намисто ,
Захисти її красу ,
Матінко Пречиста. 1990 р.
Любов – життя предтеча І смерті – спадок Творінь – зачаток Душі – свічадо ЕМІЛІ ДІКІНСОН
|
|
|
|
kopylovasvitlana
♀
| Date: Ср, 03.06.2015, 15:11 | Message # 49 |
| [blink]Свiтлана Копилова.
Дождь.
Без перерыва, как заведенный, Дождь ударяется о землю стрелами. Не прекращается его движение, Его падение, его стремление Полет свой совершить из неба бренного Сквозь воздуха массив к земли тяжению.
Из тучи, набирая ускорение, Пронзительно вжимается в мгновения, И ударяется о землю твердую. И разбегается по ней потоками.
Прохладой, свежестью и слабым рокотом Наполнилось вокруг пространство воздуха.
А дождик робким стал и неуверенны Последние штрихи его падения.
|
|
|
|
kopylovasvitlana
♀
| Date: Ср, 03.06.2015, 15:42 | Message # 50 |
| Свiтлана Копилова.
ДОЖДЬ ПОШЕЛ.
Дождь пошел. Ну чем же не причина Стать другими, выразив словами, Что напрасно мы ругаем время, Что во всём мы виноваты сами.
Где-то мы однажды растерялись Или растеряли это время. А оно, как дождь, стучит часами, В стрелки заключенное на стенке.
Дождь стучит по крышам виновато, Обливая дом иль умывая. Время торопило нас когда-то. Только мы за ним не поспевали.
Где-то мы замешкались однажды, Упустив часы или мгновенья. Дождь тогда пошел, и мы не стали Мокнуть под его рожденье
|
|
|
|
Laikaa
♀
| Date: Вт, 20.08.2019, 17:59 | Message # 51 |
| Стих про дождик
Дождик капает по крыше. Барабанит по стеклу. Я ему все: «Тише, тише». Я ведь очень спать хочу. Ну, а дождик все сильней. Льёт как будто из ведра- Это Дядя Водолей Выжимает облака!
|
|
|
|
hntr1
♂
| Date: Ср, 28.04.2021, 13:18 | Message # 52 |
| Читати ці вірші, коли за вікном погана погода - вища насолода
|
|
|
|
MayaMitroshinska
♀
| Date: Чт, 27.05.2021, 13:31 | Message # 53 |
| Очень красиво
|
|
|
|
ohnlincoln64099
♂
| Date: Сб, 26.08.2023, 08:23 | Message # 54 |
| День народження дітей – це особливе свято для кожного з нас. Це персональний Новий рік, час підбивати проміжні підсумки та будувати плани на майбутнє. Звичайно ж, у цей день хочеться не лише підраховувати прожиті дні та підсумовувати отриманий досвід, а ще й від душі повеселитися. Особливо це стосується дитячих свят. Якщо ви хочете самостійно організувати свято, то вам потрібно купити декор для свята Львів у магазині bilka.ua
|
|
|
|
Emaliy
♀
| Date: Чт, 25.01.2024, 12:08 | Message # 55 |
| Стільки віршів про одне з найулюбленіших природних явищ - повна насолода. Прочитаючи кожний, стільки різноманітних емоцій.
|
|
|
|
|
|
|