Так, здійснилося, нарешті,
Знайшов себе я у мистецтві.
До смерті музику люблю,
Й пишу поезію свою.
Все почалося навесні,
Чотирнадцять було мені.
Почав природу цінувати
І все прекрасне до уваги брати.
Живе душа, радіє тіло.
Мені так давно цього хотілось.
Прощатись буду з вільним часом,
Щоб все, що є в мені не згасло.
Тут дуже добре, тау сні
Відкриті є для мене двері всі.
Прекрасна, ніжна та жадана,
Моя троянда та моя кохана
Завжди є поруч, в моїх обіймах.
Не моя кров, та все ж щось рідне.
Але життя не сон і дуже жаль,
Адже в моїй душі живе печаль.
І все ж таки неначе увісні
Пишу рукою я слова оці.
Набридло вже душі моїй ридати
І я насмілюся тобі сказати.
Не знаю я, що буде далі,
Скажу лише, що я тебе кохаю. 22.06.2007
***
Якщо ти загубився і хочеш додому,
Притаївся у куточку в цьому світі злому,
Розкрий душу всім, так буде легше.
Хороші поради навіть вітер на вухо шепче.
вслухайся ... вітер звучить і пісню несе , записуй ... там зміст є про все ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")