Все засипало снігом навколо, Незабаром почне смеркати, Над дворами і над стодолами Коляда вже біжить до хати!
Повідомити нам поспішає Дуже радісную новину, Про Марію вона співає, Що вродила Божого сина!
І тому вас прошу не сваріться, А як перша зоря засяє - Колядою ви поділіться, І вітайте - "Христос ся рождає!"
|