Перший день весни це - Євдокії день.
Чудеса творила вона для людей.
Землю воскресити Бог їй доручив
І від вод весняних їй ключі вручив.
Щоб земля проснулась з зимового сну
І щоб привітала красуню весну.
Хай старе відійде, хай нове буде!
Сніг старий розтане й водою зійде.
Свято Євдокії – переломний день:
То струмки співають весняних пісень,
Сонечко враз блисне, то хуга мете,
Та вже рівнодення за тиждень буде.
То ж, зимо, не сердься - справа не нова:
Час іде до Пасхи, а не до Різдва!
Весняні дні пливуть по воді , напувають день - бо тепло прийде !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")