З Великоднем! З Великоднем, любі, Вас!
Хай Христос із Вами буде повсякчас!
Хай дарує людям Ніч Свята
Із небес простягнуті вуста.
А із вуст хай зійде Вість Блага,
Що усіх від зла оберіга!
З Великоднем! З Великоднем Вас!
Хай завжди із нами буде Спас.
Хай в серцях воскреснуть знов і знов
Прощення, надія і любов.
Хай позбудемось нарешті бід,
І у мирі знов розквітне Схід.
З Великоднем! З Великоднем Вас!
Хай пітьма, та вогник в нас не вгас,
Хай в очах пекельна каламуть,
Та з Христом здолаєм Хресну путь.
Об'днає нас Свята Мета,
Подарує щастя і свята
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")