Твоя рука, мов білий птах, зліта –
В ній свічечка, і полум’я тремтяче
Вихоплює маленького Христа
І трьох волхвів, що діві юній дячать.
ПРИСПІВ:
Різдвяна ніч, різдвяна ніч
У сяйві радісних обличь
Відкрий нам таїнства свої
Різдвяна ніч.
Різдвяна ніч, різдвяна ніч!
Лелеку білого поклич.
Нехай несе нам діточок
В різдвяну ніч!
А я на личко твоє задививсь,
Які сполахували в нім високі мрії,
А Божий Син голівкою схиливсь
На рідні груди матінки Марії.
ПРИСПІВ:
Ах, свічечко! Веди ти нас, веди
Під своди до печери чарівної.
Як хорошо, що вечором святим
Надією ти сяєш наді мною
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")