Ось знову Новий Рік –
Старий…Новий…буденний? -
Давайте ж святкувать,
Щоб сум не з’їв щоденний…
Вітаймо знову всіх –
Знайомих й незнайомих
За для й дитячих втіх,
Що в кожнім були домі…
Щедрівку й коляду
Ведім й сьогодні щиро,
Маланку та Козу
У кожен дім й квартиру…
Засіймо всіх добром –
Чи скромних, чи й пихатих
Зберімось за столом –
Та нумо щедрувати!
У кого ще така
Нагода є у світі,
Щоб знову Новий Рік
Гуртом могли зустріти..?
Ото ж вітаю всіх
Із Новим тим, чи древнім,
Щоб лиш добро приніс –
Був чемним і приємним!
Щоб все гнилеє зло
Пішло із України,
А Божа Благодать
Нам дарувала Миру!
13.01.2020
#поезія_Іванна_Осос
|