*
* *
Чи
встигнемо ми до Успіння
Вмолити
сумління своє?
Натуга
- опора суспільна.
Безмежжя
веління дає.
Утішимось
спадком лукавим
Чи
вдарим у вічності дзвін?
Нетлінність
невір'ям ославим?
Невинність
піднімем з колін?
І
скільки нам випаде знати
Жаги
неостуджений спіх,
Щоб
згадка про Нанебовзяття
Осяянням
стала для всіх?..
|