Прощення час. Прийшов до нас, прощення час, Бо новий день чекає нас. Сила Всевишнього прийде, Все нам, по новому, буде. І пройдуть світом чудеса, Перефарбують небеса. І всюди віри благодать, Нам буде, іскрою, сіять. Іде, гряде, Господь, до нас І кожна мить, зближає час. Розмову Древності ведуть, Світанку розчищають путь. Слід на піску, і серця стук, Пов’язане все й вічне. Важливий кожний рух і звук, Господній, шлях одвічний. Наш час, що Вічність береже І святість, Божу, нам несе, Що благим падає дощем, Граничить там, із Божим, днем. О, не далеко вже та мить, Земля, од віри заіскрить. Світ стане новим, молодим, Всі, Світлом вмиються, живим.
Той час пані, Алло, хочемо ми того чи ні, невпинно приближається і ми можемо спостерігати вже сьогодні, як прходять Вселенські зміни. Нажаль люди ставляться до того дуже скептично, ніби їх це не стосується, а хотілося б щоб вони були більш розсудливими. Дякую!
Увесь вірш пронизаний піднесений торжеством перемоги Добра над злом. На згадку прийшли слова з Євангеліє: Уставай, світися, Єрусалиме, бо прийшло твоє світло, а слава Господня над тобою засяла!
По справжньому чистий та світлий той день коли прийде Слава Божа. А сьогодні нам усім потрібно до цього готуватися. Величні рядки. 12.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")