Близиться фатальний час І Господь, збирає нас. Він об’єднує нас духом І рятує дивним рухом. Ми на межі переходу Всі йдемО не бачим броду. Тільки віддані в боях Подолають весь цей шлях. Бій не той, щоб полягти, А щоб вижити, зрости І свою блаженну віру, Скласти Богу, на офіру.
Славно і переконливо... А ком забагато... Здається, що залетіли зайві чотири пір'їни... Перевірте уважніше, будь ласка... Є речення, де стоїть дві коми, а там не треба жодної...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")