Прийшов до нас блаженний час, Вже ходить Бог посеред нас. Як, і пророчили, як тать, Прийшов спасти нас від проклять. Прихильних всіх, благих людей, Дістати з рук брудних ідей. Ти тільки руку простягни, І душу Богу відчини, І стане світло тій душі, У найтемнішім дні глушІ. Очистившись від злих оков, У серце вселиться любов Всевишня, добра і свята, Як в сина Божого, Христа. Кругом розквітнуть небеса, І зрине мир і красота. Земля не буде вже страждать, Наступить, Божа Благодать.
Гарний вірш!Шкода, що хтось знову (як і Марії Б.) виставив необ"єктивну оцінку . Вірші ваші на православну тематику прекрасні ,несуть у собі глибинну силу моралі,тому і тільки !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")