Співуча, весела, як світу розмай, Лети моя пісне далеко за край… Де чисті озера, стрімкі верховини, З добром пригорнися до серця людини. Неси поміж люди святу нашу Віру, До Господа нашого скріплюй довіру. Хай щирі слова тої пісні простої, В серцях завирують, як грона в настої! Хай сонечко сяє, здолавши негоду, І світить всміхаючись, всьому народу, А Господа славні, і гідні вимоги, Ведуть нас усіх до часів перемоги! Хай пісня лунає, як дзвін понад світом! Веселкою сяє земля буйним цвітом, Обмивши, во славу, родове коріння, Здоровим зростає нове покоління! Хай пісню співають дорослі і діти, Душею сприймають всі Божі завіти, І сповняться вірою в Бога Творця! Хай всіх возз’єднає нас Віра оця!
Гарна пісня має бути! Я навіть чую мелодію. Тільки в одномі місці -"Де чисті озера, стрімкі верховин", - Може там треба "струмки верховини"-озера не можуть бути стрімкими...Це мабуть опечатка.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")