Добрий вечір у Святвечір! І дорослі, і малеча Пісню весело співають, Христа Бога вихваляють! І летять сяйні години Від родини, до родини… - Дай нам, Боже, щастя й долі! Не лиши Твоєї волі! Не лиши, Предвічний Боже! Хто, крім тебе, допоможе Всім нам, бідним і багатим? Ти один – єдиний Тато! Ми Тебе благаєм миром: - Всіх збери нас воєдино! Дай нам волю, дай нам силу Відродити Україну! Хай на заході і сході Ходить слава у народі Тобі, Отче, Споконвічний, Всемогутній і Предвічний!
хай так буде, як Ви "колядуєте", люба пані Катерино... такий Янголик Ваш - саме світло лагідне Христове... з Різдвом Вас і всіх, кого любите - отже - усе людство земне...
До оселі радість йде Звістку радісну несе , За святковим всі столом Будьте з миром і добром! ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО! Всі ваші вірші православної тематики розливаються джерелами любові, дякую вам з них,вони дуже потрібні!
Ти один єдиний Тато Нас у Тебе є багато Дай нам розуму й уміння Позбирати те каміння, Що одвічно розкидали І про себе не подбали – Витягти нам із руїни Неньку нашу – Україну!
Браво! Браво! Пане Пилипе, Ваш експромт кращий за оригінал. Щиро дякую і бажаю всього найкращого!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")