Слова в молитві - енергію перегортають, рядки в пророцтві - надію в душу наливають.
У них є сила, яка підтрима люд несмілий; свіча горіла і плакала, і тріпотіла.
Та від молитви- сльоза джерельна із ікони- моральна битва і Божа біль, стікали у закони.
ПройдУть образи, якщо думки, слова та віра- сплетуться разом в церковний звук, що йде до світла.
|