Якщо старатися менше робити гріхів, то відповідати буде не так тяжко....Та і нащадки не будуть нести відповідальність за нас. Щиро вдячна , пані Оксано. Удачі!
Рядок - відповісти по повній, - якось вилікає із загального ритму.- та відповіш по повіній, - чи щось в цьому роді, щоб зберегти пульс вірша.Можливо трохи за коротко, хотілось би дочитати ...
Як на мене, то все нормально з ритмом ...Вірші пишу коротко , щоб не теребити повітря і не забирати багато часу у читача. Все і так ясно, що за гріхи всім особисто потрібно відповідати, бо сповідь не допоможе. Дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")