Дякую за пораду. Бачу, не розуміють люди мого вірша, бо не коментують. Ось слова із Біблії:"... не прийде Царство Боже примітним чином, і не скажуть: ось воно тут, або: там. Бо ось, Царство Боже всередині вас." А ми все чекааємо, що Царство Боже десь далеко, а воно поряд, тільки ми шукаємо проблеми і винуємо інших. Хто може похвалитися, що має безкінечне духовне щастя?.... Натхнення!
Шукайте Бога у душі ... Так ВІН буває там так далеко захований , спробуй но ... знайди . Ритм пристойний і добрий , тут нічого придертися , бо головне зміст захоплює слово за слово , а це деколи буває доволі гостро як для поета , зате , я також вважаю , що головне щоб захоплювало душу і дихало душею , а складність і перекладність слів , ... деколи треба виняток , особливо для підкреслення певного звучання і акцентів на певні слова ! А взагалі то вірш афористичний , відразу видно що написаний напевне після прочитання Біблії...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")