Закон говорить:«Якщо ви будете виконувати Мої заповіді, то будете мати благословення на плоди черева твого, землі і скота твого. Якщо ви не будете виконувати Моїх заповідей,то будете прокляте плід черева твого, землі і скота твого, діти твої будуть працювати на чужині, плоди твоєї землі будуть поїдати інші.».Тому коли допускаємо спокуси то з ними і приходять нещастя. Змінити можна, закон також говорить:«Не хочу смерті грішника, але щоб він залишився живий нехай змінить свої дороги.».
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")