Ти ходиш земними шляхами Забувши про Пекло і Рай, Грішиш і не думаєш навіть, Що час вже настав – обирай! Христос – Він Спаситель, Месія! Віддавши Себе за твій гріх, Дарує живому надію, Рятує від смерті усіх. Чому ти мовчиш? Він чекає. Спасіння душі всім дає. Він вкаже дорогу до Раю, Й на тебе Він ласку проллє. Ти ж ходиш земними шляхами Прийди і до Бога, як в Рай, Він витягне з грішної ями, Не гайся, скоріш обирай!
|