Дякую,Аллочко!Так, те що ми натворили на землі,що далі нікуди, я з вами згідна, але Творець сотворив людину,як свого вірного друга, помічника тобіж Сотворця в надії, що людина буде творити, в повному розумінні цього слова, удосконалювати життя і любити свого Творця.
Так,Аллочко,Він признає свою помилку,ось Його слова:11. Я создавал вас в Великой ЛЮБВИ! Да и вы сами должны понимать, что процесс ТВОРЧЕСТВА есть ЛЮБОВЬ, есть ПЕРВОЛЮБОВЬ, а в настоящей ЛЮБВИ не может быть ничего, кроме ЛЮБВИ!
12. Моя ошибка, и Я должен её признать, заключается только в том, что Я дал всем Своим частицам (а вы все есть Мои частицы) ПРАВО СВОБОДНОГО ТВОРЧЕСТВА, ожидая при этом, что родившиеся в ПЕРВОЛЮБВИ будут продолжать ТВОРИТЬ только ЛЮБОВЬ!
Катю, звідки ці слова? Я добре знаю біблію, але це бачу вперше... Та Бог не може помилятися. Він найвеличніший Творець. Він ніколи не помиляється, бо ВІН ДОСКОНАЛІСТЬ... Він создав перших людей досконалими, по своєму образу і подобі, тобто з свобідною волею і правом вибору, але наші пробатьки згрішили, підбурені ВОРОГОМ,тому всі ми народилися з деформованим геном і цей ген виправив ЙОГО СИН, так що у людства ще є надія! Інакше жертва СИНА була би марною!!!
Аллочко,якщо ви хочите знати звідки ці слова, то я прошу вас набратися терпіння і не поверхово а досконало перечитати, передивитися і прослухати весь матеріал,який знаходиться на сайті Леонід Маслов.Висновки будуть за вами.
Катеринко,я вірю тільки БІБЛІЇ і любі, навіть надзвичайно переконлеві людські висновки примушують мене сумніватися (це відносно релігії) І ніхто мене не зможе переконати, що БОГ може помилятися. Мені здається, що таке судження повинно ображати ТВОРЦЯ.ВІН дав нам право вибору і час переконатися, що цей вибір став пагубним для людства.А шанс у нас є через викупну жертву ІСУСА.P.S. А на цей сайт зазирну за ради цікавості...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")