Хвали ти, Господа, хвали, Хвали душе моя охоче, Хваліть Його мої уста, Хваліть у день, і серед ночі , Хвали Його усе життя, Хвали ти Господа, піснями. Хвалімо поки живемо- На цій землі ми всі із вами. Та не надійся на князів, Сини бо є вони- людськії, Їх дух покине, і в той час, Усі припиняться їх дії. Але блаженні нині ті, Які надіються на БОГА! Бо землю й море ВІН створив, І все що тут живе віднього! БОГ істинну всю береже, Сліпим ВІН відкриває очі. Спіткнувшихся підніме знов, Приймає праведних охоче. БОГ всіх прибульців береже, Вдову і сироту приймає. Дороги грішних ВІН згубить Бо в правді ВІН перебуває. ГОСПОДЬ царює в вік віків! БОГ твій Сіоне в рід і рід, За добрі всі ЙОГО діла, Хвали ЙОГО увесь нарід.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2023 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")