О, Господи, О Божий Сину! Прийми душі моєї втому Молю тебе я за провину Котру я скоїла свідомо І прошу прощення, мій Боже, Пробач, я більше так не буду Я знаю скоїла негоже І гріх отой я не забуду Мені говорять всі ми грішні, Нема такого- без гріха, Та ці слова мене не тішать На серці мученька важка, Піду до сповіді, до Бога Йому всю правду розповім І запрошу до серця мого Ввйди, Ісусе, наче в дім! Його опіка- наді мною Я все- усе усім прощу На хвильку стану я святою Причастям душу причащу І друзям покажу дорогу Там, де луна церковний дзвін, І скажу, щоб молились Богу! І кожному поможе Він!
Небагатослівно... Іро, якщо нецікаво, то й не треба коментувати. А коли вже лишаєш відгук, то свою критичну думку варто пояснювати. Особливо ж це важливо в ставленні до початківців, які, при тому, тільки-но прийшли на сайт. Це ж можна ранити людину таким коментарем! Сподіваюся, без образ.
Зміст - супер! Гадаю, не варто так відкрито показувати ідею. Коли вона в поезії трохи прихована за якимись гарними образами, тропами, то й звучить ефектніше, потужніше! І, звісно ж, мало художніх засобів. Рими прісні. Але видно, що Ви маєте здібності до поетичної творчості. Вам треба працювати над своєю вправністю в ній. Натхнення Вам і наполегливості, Дашо!
дякую за коментарі! Я вперше так відкрито опублікувала свої вірші! У кожного власна думка, комусь подобається чорний шоколад, комусь ні!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")