Ідемо у життя доріг краєм І кожний з нас своє читає І міркує побачені слова. І хтось збагне. Хтось, ще не нині... Ісус, Спаситель наш, на сіні... Ідемо у вертеп своїм розумінням І молимось голосом душі. І бачимо молитву брата. І чуємо голос гріха. І бачмо гріхом спалену хату. І церкву у чужих руках. І чуємо голоси з Вавилону. І бачимо брата гріхи. І чомусь, не бачимо своїх. Інших молитва німа, щира... І десь звучить мова чужа. Чужа віра. Ізраїль. Жиди. Римляни... Ікони промовляють у Святій Землі. Іван Хреститель над Йорданом... І злиті, Старий і Новий Заповіт. І нині знов всі говорять про Нього! І чути: - Він Пророк! Він Патріарх! Він Богом!... Іван хрестив йорданською водою. Ісус хрестив і ХРЕСТИТЬ Собою. І де б ми не були, над Дніпром, чи Сяном... Іспанія, Канада чи Польща... Італійський Рим Іменем Ісуса. Історію пише світ. І триває він у гріха шатах. І чекає змін. Твоїх. Моїх. Брата... 17.01.2012р.
Ви тисячу раз праві! Де б ми не були, і якою б мовою не говорили, єднаймося і любімося, як брати і сестри!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")