Жахливо, коли хтось на твоїх очах помирає! Але ви знайшли вихід для своїх почуттів, ви вилили їх у віршах. Це краще, аніж тримати все у собі. І вірші виходять дуже гарні, душевні!..
Тема смерті досить цікава, хоча вмирає тіло, душа жива, тому смерть не смерть, лише перехід в щось відоме й невідоме одночас. Депресію лише визиває боязнь і духовний стан людини. Гарно розкритий стан вмираючого, як фізичний. так і в підтексті духовний. Дякую.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")