Зрадник! Що Ти накоїв?.. Ти мене і себе вбив… Зарубав щастя косою. Слабак, в лапках «сім’янин»… Ти не знатимеш щастя ніколи… Половинка… – лютий палач. Ти мене обернув у відьму. Вовкулака мій, – Іудовий квач… Все пекло за мене мститься! Не знати спокою Тобі! А я вже, Коханий, померла. Лежу бездиханна в труні… Ні, сатана, не чіпай мого Курта! Я бажаю щастя йому! Ожила! Хай буде щасливим! Мій Курте, я Тебе не люблю…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")