Пошуки свіжих акордів високих Стали, немов павутинням тонким, Як почуттів гірко-кислії соки В мить, коли лихо гаптує свій дим.
Впали всі двері стальні у кімнатах, Сумніви знов оперезують їх. Ноти блукають у білих квадратах, Як у мелодіях власних дзвінких.
Музика - волі безмежної жертва, Кожна свобода - то часом замок. Можна зірвати і грати роздерти, Стати безмежжям посеред зірок.
|