Далекі напрямки - примари відчаю, І тільки обране іде за звичаєм Кудись у сутінки химер замислених, Координат своїх, давно обчислених.
Дороги ламані, нерівні лінії - Розбиті хмарами фрагменти синії. Далекі напрямки у різні сторони Життю нестримному людському скорені.
Летять безмежними світами сивими, Бо вже не злякані землі розривами, Хоч трохи стомлені і вітром зсушені, Вони до неба знов летіти змушені.
|